Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a biszex fiúkról?
Figyelt kérdés
Tudnátok velük járni vagy csak baráti kapcsolat?:)2016. márc. 21. 21:57
1/12 anonim válasza:
Barátnőm odáig volt, amikor megtudta, hogy bi vagyok. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Te mázlista vagy, én nem ismerek egy nőt sem sajnos... Nem hogy barátnő jelöltet :D
2016. márc. 21. 22:04
3/12 anonim válasza:
En kifejezetten orulnek egy vi baratnak
16L
4/12 BiTOPro97 válasza:
"Az aktív bikről rettegnek, hogy félre kúr és agresszív, a passzív meg nem elég férfias."
Erre a legtöbb meleg haverom, aki beakart csajozni, nem bírt válogatni. Tehát a "para-arány" nagyobb mint az elutasítás.
A passzívra - ha lánnyal aktív - mondják a lányok, hogy érzékenyebb kedvesebb.
Aktívra meg, hogy macsó.
5/12 anonim válasza:
snap:devaldmano 16 f bi (perverz)
6/12 Fruzs33 válasza:
Nem biztos,hogy nem járnék velük,maximum barátságról lehet szó.
7/12 anonim válasza:
Hát én még járnék is egy bi.pasival ha úgy alakul :)
8/12 BiTOPro97 válasza:
Nagyon nem mindegy nekik hogy aktív, passzív vagy switch.
Pár lány a meleg pasikra bukik, párnak meg kell ismernie és harmadik randin nem számít ha aktív vagy, de hűséget fogadsz.
Sokan csak kapcsolatban kialakulva fogadják el.
Nincs egységes vagy jellemző válasz máskülönben itthon még. Sajnos az elutasításon, vagy ritkább teljes elfogadáson túl.
10/12 anonim válasza:
En pl hetero fiuval nem tudom elkepzelni magam biszexként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!