Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik a legjobb társkereső-is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb társkereső-ismerkedő oldal biszex lányok számára?

Figyelt kérdés
Érdeklődő, biszex irányba nyitni kívánó lány vagyok. Hol érdemes keresgélnem? Melyik oldalon van jó esélyem találni egy lányt?

2016. márc. 21. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Írhattok nekem is 17/L borsod megyei vagyok:)

Egyébként szerintem itt a legjobb ismerkedni

2016. aug. 16. 09:19
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom mennyire jo otlet a tarskereso oldal. Lehet itt nagyobb szerencsevel jarsz.

Engem is erdekel nagyon a dolog, ha valaki akar beszelni, ksmerkedni akkor irhattok nyugodtan.

23L

2016. nov. 11. 15:34
 13/17 BiTOPro97 ***** válasza:
88%

Magyar nyelvű közismert társkeresők biszex lány szeretőim szerint büntetésnek jók.

Aki azt írta bárhol offline, abban nagy igazság van, ebben nektek lányoknak többségében előnyötök van. - bár én fiúként azért nem panaszkodhatok.

Amúgy csajos csoportos kondicionáló "ugri-bugri" sportok öltözőinél biztosan nincs jobb, ha nem egyetemista vagy. De még lehet akkor is. :)

Amúgy biszex lányoknál a többség elvárja, hogy inkább leszbi legyen, és csak alkalmi, vagy monogám bi.

2016. dec. 27. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A facebook keresőjébe írd be, hogy biszex, és kiad több ilyen témájú csoportot. Kedvedre válogathatsz köztük.
2017. júl. 3. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Biszex csajok? ÍRhatnak nyugodtan...
2017. szept. 21. 01:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

2016. márc. 25. 16:41

Ha nem is a megjelölt válaszoló, de bárki ha megválaszolná, hogy munkahelyen, hogy derítse ki az ember, hogy valaki bisex vagy sem? Az, hogy kedves,mosolygós,beszélget velem ez bárki lehet.Ha rákérdezek akkor én bukok le és bárkinek elmondhatja.

2018. júl. 11. 22:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess a kiszemelttel általánosságban a szexről, szexualitásról, pasikról, csajokról, másságról, elfogadásról. Előbb, utóbb, de inkább előbb kiderül, hogy miképp viszonyul mindenhez.

És nekem ne mondja senki, hogy a nők nem beszélgetnek ilyenről, mert nők között dolgozok, és sokszor én szégyellem magam a nyíltságuktól.

F/bi

2018. júl. 12. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!