Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen egy biszexuális nő? Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy biszexuális nő? Az volnék?

Figyelt kérdés

Én kizárólag a férfiakkal képzelem el.

Női test láttán azonban bizsereg.. Férfi test láttán nem.

2016. márc. 16. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod kipróbálni, ne próbáld ki. De ha elfojtod magadban, csak rosszabb lesz.
2016. márc. 18. 10:44
 12/15 anonim válasza:
100%
Én is igy vagyok . És kisérleteztem és rájöttem hogy Bi vagyok. Összeis jöttem egy lánnyal, akivel még most is boldogok vagyunk 3 honapja vagyunk együtt. És csak megsugom( jobb mint pasival) ;) Neked is ki kéne probálni hogy megtudd mi a szitu, de ha igy állsz hozzá, akkor nem értem mi a problémád, max akk feltudod használni a fantáziálásodat ha pasival vagy .17/BI/L
2016. márc. 19. 21:48
 13/15 A kérdező kommentje:

Ne írjon többet olyan aki szexuális tanácsokat osztogat!

NEM EZ VOLT A KÉRDÉS.. Tanuljatok meg olvasni előtte, tisztelet a kivétel.

Ez egy elég ..... helyzet! Nem fog valtozni a véleményem néhány tini ..... kommentjére!

Tehát még egyszer írom, remélem elég világos: NEM KÉREK TANÁCSOKAT (negatív irányba)!

Akit kezeltek ilyennel az írjon, vagy szakember (ha olvassa..)!

2016. márc. 20. 01:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó hülye vagy, ha kezelni akarod magad. Ezek szerintem már be is vannak tiltva, sosem hoznak eredményt. Ha eleve gusztustalannak tartod az azonos nemmel való szexuális kapcsolatot, akkor az azt jelenti hogy heteró vagy, nem? (Hazudsz magadnak, el akarod hitetni magaddal és velünk hogy neked az undorító lenne. Ha tényleg undorító lenne, miért akarnád kezeltetni magad?)

Ellentmondások mindenütt...

Ha annyira akarod, hogy a kérdésedre válaszoljak:

1. Olyan mint bármilyen más nő, csak mindkét nemre felizgul.

2. Igen az vagy.

2016. márc. 20. 09:49
 15/15 anonim válasza:
100%
Nem tudom mért kell ilyen idegbetegnek lenni. Nem tehetsz rola hogy ezt érzed, de ha elakarod fojtani magadba te bajod. Akkor nem értem mért kellett ezt a kérdést feltenni ha undorodsz az egésztől. Ja és ha valaki normálisan válaszol, nem hinném hogy ez lenne a megoldás a problémádra hogy ilyen trágár modon beszélsz a többiekkel akik segiteni akarnak neked. Tisztelet és némi empátia szorulhatna beléd. 17/L
2016. márc. 20. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!