Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
Van egy gyerek a suliban, aki nagyon helyes, jó haverom is. Mostanában egyre jobban érzem azt, hogy valami nem stimmel... Mintha nem lenne teljesen heteroszexuális... Nem érzem úgy, hogy meleg lennék, inkább a lányok jönnek be. De szívesen kipróbálnám vele a szexet. Tudom, ettől inkább már biszex vagyok...2016. márc. 10. 18:09
2/4 A kérdező kommentje:
Ott van felül! Hogyan vegyem rá, hogy szexeljünk?
2016. márc. 11. 14:09
3/4 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok csak lányként, bár nálunk már történtek dolgok :/
4/4 anonim válasza:
Hívd el magadhoz, vagy menjetek fel hozzá és igyatok meg valamit (pl. 3 doboz sört vagy töményet, amit mindketten szerettek). Ez már alapból oldja a gátlásokat, ja és ne részegítsd le (és Te se részegedj le xD)
Utána érdemes terelni a beszélgetést "hogy milyen lányok jönnek be" témába, majd fordítani a beszélgetésen a "homoszex témába". Pl. "ha te lány lennél melyik fiú jönne be", vagy "gondoltál már "úgy" fiúra", vagy akár felhozhatod példának Kinsey féle szexualitás skálát, hogy a férfiak több, mint 50%-a gondolt már rá, hogy milyen egy azonos neművel stb.
Aztán lesz, ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!