Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek bi lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bi lehet?

Figyelt kérdés
Én bi vagyok. Van egy velem egykorú ismerősöm. Nyáron náluk medencéztünk ketten (felfújható volt a medence) és megkért hogy verjük ki egymással szemben. Én persze belementem, de nem láttuk egymás farkát. Szerintetek bi lehet? Legközelebb merjem megkérdezni hogx hajlandó e többre?

2016. márc. 6. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy az...
2016. márc. 6. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A leglényegesebb ebben a felfújható medence. :D

Egyébként megírod privátban hogy hány éves vagy?

2016. márc. 6. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy viccesen megkérdezed hogy megfoghatod-e neki? Ha nem sikerül akkor csak vicc volt.

Ha engedi akkor lassan kezd el verni neki. :) "

Ha abba belemegy hogy megfoghasd neki akkor van benne vágy és ő is megakarja majd fogni a tiedet.

Ha nem akkor az is elég hogy az övét fogod. :)

Ha engedi kiverni akkor már tudja hogy hajlam van benned ezért nyugodtan kérdezd meg hogy bekaphatod-e neki.

Nem biztos, de nagy valószínűséggel engedni fogja.

De a szexel már nem próbálkoznék. :D

Ha bejön akkor lesz egy jó élményed vízalatti szopással.

Vagy kinek hogy tetszik... Akár ki is tolhatja a farkát a vízből. :P

2016. márc. 6. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én ismerőssel semmiképpen nem próbálnám ki.
2016. márc. 6. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!