Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan kell jól puncit nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól puncit nyalni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, soha nem csináltam még ilyet. Az egyik barátnőmet szeretném kielégiteni igy. Hogy kell?
2016. febr. 29. 13:27
 1/7 kiskivancsi79 ***** válasza:
100%
Figyeld a reakciojat es hogy a legjobb neki es kerheted az elejen hogy a kezeivel iranyitson :)
2016. febr. 29. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Jobban tennéd, ha soha nem is csinálnál ilyet!
2016. febr. 29. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ne legyenek elvárásaid, hogy csak puncit nyalsz, izgasd ujjazd, ahogy jön, értékelni fogja
2016. febr. 29. 13:41
 4/7 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
4%

"Az egyik barátnőmet" o.O

Mert hány barátnőd van neked?

2016. febr. 29. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb ha már előre sokszor elképzeled a szituációt és nagyon belegondolsz, hogy neked mi esik jól és mi nem.

Pl ha te nem szereted hogy száraz ujjal, nagy körömmel dugdossanak, akkor te se csináld.

2016. febr. 29. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy a 9. hozzászóló ennél a kérdésnél férfiaknak szánta a tanácsait, de szerintem neked is érdemes elolvasnod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__5..

2016. febr. 29. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
81%

A csiklót nyald alapvetően.

Nem olvastam erről tankönyveket, de alapvetően minden nő dicsért eddig, hogy jól nyalok és van tőlem orgazmusuk.

A két legfontosabb, hogy a csiklót nyaldosd és hogy nyald akár 10-20 percig is simán. Ne hagyd abba idő előtt.

22/F

2016. febr. 29. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!