Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mások is vannak ezzel így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is vannak ezzel így?

Figyelt kérdés

Egyre jobban érdekel, hogy milyen lehet más péniszét megfogni, esetleg be is kapni. Más is van ezzel így? Egyébként nem tudnék kapcsolatot elképzelni más pasival, csak nőkkel.

20/F

2016. febr. 17. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már szeretnéd fogdosni és bekapni, akkor közel jársz, hogy kapcsolatba is legyék pasival. Én kijelentetten, hogy sohy nem leszek kapcsolatba pasival. Persze mégis sikerült belészeretni.
2016. febr. 17. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok 21/F
2016. febr. 17. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak.magammal tudnam elkepzelni es ott is csak e 2t.
2016. febr. 18. 05:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem néha a passzív szerep jut eszembe hogy vajon milyen lehet...

Vagy ha olyan akkor az aktív.

Még semmi ilyet nem próbáltam.

Érdemes?

2016. febr. 18. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én is így vagyok ezzel 22f
2016. febr. 20. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel,akkor mégis csak tudnál kapcsolatot létesíteni,mert az az.

Nekem fürdőben fogták meg először,azóta én is szeretem megfogni másét.Nagyon izgató és jó érzés!+

2016. ápr. 27. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, érdekel. Nő vagyok ;) Amúgy nincsen ezzel semmi probléma. Szerintem mindenki eljátszik a gondolattal, aki meg nem, az tuti, h látens meleg, ők mindig elfojtják.

A barátom is bi, én is az vagyok, teljesen egészségesnek tartom, jó sztorijaink vannak.

Úgyhogy, ha érdekel,próbáld ki, ha bejön, csináldtöbbször, ha nem, akkor ez van, legalább kipróbáltad.

2016. ápr. 27. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan írj privit,ha van még kérdésed ;)
2016. ápr. 27. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!