Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiút aláznék akkor biszex is vagyok?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, de mostanság kedvet kaptam ilyesmihez. Bár sose csináltam, de izgat. De félek, hogy ha kipróbálom ezzel biszexé válok. Szerintetek?2016. febr. 10. 13:45
1/4 anonim válasza:
Én a másik oldalt próbálnám ki, enyhén az vagy szerintem.
2/4 anonim válasza:
ismerős érzés:)) én is így vagyok ezzel, de én tudom hogy biszex vagyok:) 22F
3/4 kovpet válasza:
"ezzel biszexé válok"
Ezt honnan veszitek...
EMBER, attól vagy biszex, ha a srácok is meg a lányok is bejönnek. Nem az számít, hogy kivel jön össze valami.
Vagy szerinted a szűz heterók sem heterók, csak akkor lesznek azok, miután lefekszenek a másik nemmel?
4/4 anonim válasza:
Én is gondoltam már rá. Főleg arra, hogy milyen lehetett régen, amikor volt néhány rabszolgája az emberek egy részének. Azokat is muszáj volt alázni vagy elverni, elveretni időnként, ha rosszul viselkedtek. És ettől még nem lett biszex senki, aki rabszolgákat tartott. Persze nem kifejezetten szexuális jellegű alázásról volt szó általában, hanem bármilyen fizikai büntetésről, például egy nyilvános korbácsolásról, amivel engedelmességre lehetett nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!