Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok, vagy ismerkednétek biszex fiúval?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 18:07
1/13 anonim válasza:
Igen.
Ha jól nézel ki, jó a modorod írtó szexi tud lenni. Most van barátom, ha nem lenne szívesen megismernélek és ha kölcsönösen bejönnénk egymásnak lehetne kapcsolat.
18/L
2/13 anonim válasza:
simán,most is olyan "baratom" van ,vagyis hát nem próbált ki még semmi olyant fiúval,kivéve csókot
de egyutt vagyunk
3/13 anonim válasza:
Remélem nem néznek ki az oldalról hogy én személy szerint nem tudok férfiként tekinteni olyan emberre, akinek már volt pénisz a szájában vagy a fenekében.
Ezért nem is tudnék elképzelni semmit biszex sráccal.
22/L
4/13 anonim válasza:
En tudnek. Szerintem nem az hatarozza meg a nemet hogy kihez vonzodik.
5/13 anonim válasza:
4:
Ezt nem is értem.
Nem az határozza meg a nemet?
A nemet az határozza meg, hogy fütykösöd vagy puncid van-e a lábaid között.
6/13 anonim válasza:
Miért ne? Hogy mennyire férfi valaki, az a viselkedésén, a partneréhez való hozzáállásán múlik, nem pedig a múltjának pár kiragadott pillanatán.
7/13 anonim válasza:
#5: egyertelmuen. Itt arra ertettem, hogy pl egy biszex vagy egy meleg ferfit nem fogok nokent kezelni.
8/13 anonim válasza:
Persze aztán mind a két nemre kell majd féltékenykednem :D
Viccen kívül igen :)
9/13 anonim válasza:
Igen, de csak ha őt sem zavarná hogy én is bisex vagyok.
10/13 anonim válasza:
Ha helyes lenne és korban hozzámillő, akkor egy álmom válna valóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!