Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi nők, hogy ismerkedtek? L
Bi vagyok, de csak úgy csinálom nővel, ha hármasban még ott van egy férfi is velünk.
A neten bőven lehet találni nőket, akik nyitottak ilyenre.
Én bi vagyok, eddig egy barátnőm volt. De őt nem kerestem, csak összebarátkoztunk, aztán szerelmesek lettünk.
De ahogy az egyes is mondja, interneten sokat találni pl.
4:
A mainstream és fizetős szexpartnerkeresők igazából nem arra vannak, hogy kanos heteró egyedülálló férfiak találjanak partnert, hanem kb mindenki másnak ;)
Ha voltál már valaha szexpartnerkeresőn, láthatod hogy a hirdetésekben a nők szinte csak pár keres párt, vagy nő keres párt kategóriákban vannak jelen komolyabban.
pinkvanilla.hu
elég színvonalas leszbi és biszex oldal CSAK LÁNYOKNAK. Ha fiú regisztrál az elég gyorsan kiderül és törlik. Lányként lány partnert keresni aránylag könnyű itt. Hármashoz nehezebb (sok a leszbi az oldalon, ők elzárkóznak az ilyesmitől, meg azok a lányok is akik nem szeretnek kapcsolatokba belepiszkálni).
De próba szerencse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!