Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, milyen fiúval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen fiúval?

Figyelt kérdés
Ostoba kérdés. De elsőre hogy jutottatok el oda, hogy xy dolgot kipróbálj egy másik fiúval? Érzelem, látvány vagy annyira érdekelt, hogy megőrített? Mit gondoltál előtte és utána? Milyen érzés? Vagy esetleg rájöttél, hogy max papíron jó, de nem bántad meg? Érdekel az eseteitek.

2016. febr. 6. 22:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező

Nem akartalak megsérteni, tényleg, csak arra akartam rávilágítani, hogy itt valami fura divat van, ami sztem nem is indokolt, ellenben olyan ellentmondásos hatásai is vannak, aminek eredményeképp már mi, teljesen hagyományos heterok vagyunk előítéletekkel sújtva.

A mi szexualitásunk az brutális, alávaló, a nőket megalázó, míg a tietek a kísérletező, az egyenrangú, a modern...

Míg mi maradjunk a GDP-növelésnél és kb. használandó robotként vagyunk kezelve, a melegek/biszexek a felszabadultság, a magasabb szintű Maslow-i szükségletek jelképei.

Mintha közelebb állnátok a nőkhöz, így azok inkább hisznek titeket partnerüknek, sőt szövetségeseiknek, ezzel egyidejűleg a mi kihasználásunk miatt jóval kevésbé van bűntudatuk...

Ezzel is csak tovább lesz propagálva a melegség/biszexualitás, mert aki ebből kimarad, arra továbbra is elnyomó "patriarchaként" akarnak majd nézni.

2016. febr. 7. 11:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Velem jó. Mással meg még nem próbáltam, csak nőkkel. (De abból aztán dögivel!)
2016. febr. 7. 12:06
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

11:

Én eléggé konzervatív szemléletű, antifeminista, szexben domináns (="nőket megalázó"), sőt még a melegházasságot vagy örökbefogadást sem támogatom.

Csak mert néha férfi seggeket kefélek titokban, mintha ki akarnál zárni egy közösségből, pedig szinte semmi nem igaz rám abból, amit leírtál általánosságban "rólunk". Akár az egyik legjobb barátod is lehetek, mert nem viselkedek bu-.zisan, a környezetemben senki nem tudja rólam hogy biszex vagyok és barátokat sem környékezek meg soha és nem is kívánok meg. A társadalom és az ismerősi köröm engem is heteróként kezel.

2016. febr. 7. 12:06
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

13-as

Tényleg az jött le a szövegemből, hogy én akarlak titeket kizárni bármiből is?

2016. febr. 7. 12:13
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

14:

Nem, de zavar hogy biszex vagyok, te általánosságban beszélsz a biszexekről és melegekről és közben ha meg elmennél tüntetni azok ellen a dolgok ellen amikről beszéltél, akkor ott állnék melletted a tüntetésen én is teljesen egyetértve veled.

Csak mert valaki biszex vagy meleg, még lehet normális életfelfogása, tradicionalista-konzervatív szemlélete a világról és megértheti hogy miről beszélsz, mikor azokat írod, hogy a meleg-biszex dolgok nagyon propagálva vannak és a heteró (Vagy annak hitt) férfiakat pedig egyre inkább elnyomják. Ezekkel én is mind egyetértek.

Az zavar, hogy amiket leírtál, azokat rám is érted, csak mert biszex vagyok.

2016. febr. 7. 12:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Pedig lehet, ettől most betojsz, de én nem ellenzem a melegházasságot(mondjuk nem is pártolom a hetero változatát sem), sőt azt sem ellenzem, hogy gyereket fogadhassanak örökbe.

Sőt, ki nem mennék egy bu.z.iellenes tüntetésre sem(de semmilyen másra sem... antiszoc vagyok na).

Abban igazad van, hogy valszeg nem lehet egy kalap alá venni még két homokost sem, de amire céloztam a szövegemben, hogy a nők viszont hajlamosak ugyanígy általánosítani és általánosan pozitívan gondolni a melegekre, biszexekre, mag ugyancsak általánosan negatívan gondolni ránk, heterokra.

Ettől függetlenül nagyon nem irigyellek benneteket, de átérezni sem tudom igazán a helyzeteteket.

Egyszerűen furcsa számomra, hogy, ahogy te is mondtad, néha férfiseg.geket dugsz meg, mégsem érzed magad a homokos közösség részének, talán nem is vagy meleg.

Furcsa ez az egész... felfogni se tudom igazán.

2016. febr. 7. 12:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy te kívánod a pinát én úgy kívánom a pinát és a segget is. Ennyi. Fa-.sz még sosem volt a seggemben és nem is lesz ha rajtam múlik. Amúgy ugyanolyan átlagos férfinak tartom magam, mint te.

Annyiban jobb nekem, hogyha épp nem jut pina a farkamra, akkor "beérem" egy férfi seggével is, mert azt is szinte ugyanúgy kívánom mint a pinát. (Azért csak szinte, mert mondom, pl vannak évtizedes nagyon jó férfi barátaim és őket még sosem kívántam meg, sosem hajtanék egy ismerősömre sem vagy ilyesmi)

Nőket szerencsére tudom hogy kell megkörnyékezni, felszedni általában.

Egyszer majd szeretnék feleséget, családot és gyerekeket és akkor abbahagynám ezt a dolgot - ugyanúgy nem dugnék más nőkkel, ahogy férfiakkal sem és a gyerekeim is szeretném ha inkább heterók lennének.

Akkor te még kevésbé vagy konzervatív heteró létedre, mint én biszex létemre, ahogy leírtad magad egy-két dologban :D

2016. febr. 7. 13:13
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

Én eddig egyszer voltam sráccal. Érzelmileg soha nem tudtam semmit elképzelni férfiakkal, de erotikus helyzeteket már 16 éves koromtól kábé. Nem rázott meg, a gondolat, rögzítettem, hogy van bennem némi biszexuális hajlam, és kész. Barátnőim voltak, remek velük a szex, a kapcsolat is működik minden szinten - de testileg NÉHA izgatnak a srácok.

A passzív szerep leginkább, és valamiért a sz.opás különösen - kiszolgáltatott helyzetekben. Az egy kalandom is ilyen volt: neten dumáltam egy sráccal, hasonló cipőben járt ő is, ő sem próbálta még állítása szerint, barátnője is volt. Béreltünk egy lakást, és megbeszéltük, hogy ott vár majd és maszkban lesz (szeretett volna anonim maradni). Nekem tetszett ez a fantázia. Így is történt: megérkeztem, bementem, meztelenre vetkőztem és kb. 1 órán keresztül szórakozott velem. Szo.patott, kicsit pofozgatott, fogdosott... Nagyon intenzív és izgalmas érzés volt. Amikor elővette a farkát, nálam kikapcsolt minden gátlás, úgy sz.optam, mint egy rib.anc, szó szerint, teljesen átadtam az irányítást, kicsit talán durva is volt néha a dolog, meg megalázó (főleg amikor az arcomra élvezett) - de élveztem.

Nem bántam meg, ha rajtam múlt volna, néha összejönnénk erre, de sajna kiment külföldre dolgozni. Simán megismételném bármikor. Izgalmas helyzet volt, és mindig nyomasztana, ha nem próbáltam volna ki.

F/30

2016. febr. 7. 16:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

jó volt és a pia segített,hogy bátor legyek.

útána magbántam,de azzal együtt is jó volt.

amikor már nem "segitett" a pia akkor is jó volt.

szóval,ha épp nincs csajom akkor jók a fiúk is...akkor is jók ha van csajom,de ezt inkább ne tudjameg.

2016. febr. 7. 18:16
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Az az érzésem, nem olyan nagy dolog ez a biszex, csak azzá teszik emberek hol nagyon elítélik, hol nagyon felmagasztalják. Szerintem az az ideális, ha van az embernek egy tiktkos jóbarátja - kis extra játékokkal, de a csajokkal megy a komoly is... nekem is van párom, gyerek is, és Isten óvjon, hogy egyoldalú legyek! így nagyon jó - bár most ért véget egy stabil fiú kapcsolatom, mert megnősült és ő "tiszta" akar lenni...:) Nem tudom meddig bírja, szerintem kívánni fogja. De szeretnék egy harmincas bi-barátot akivel hetente összejönnénk nálam...:)
2016. febr. 8. 03:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!