Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, milyen fiúval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen fiúval?

Figyelt kérdés
Ostoba kérdés. De elsőre hogy jutottatok el oda, hogy xy dolgot kipróbálj egy másik fiúval? Érzelem, látvány vagy annyira érdekelt, hogy megőrített? Mit gondoltál előtte és utána? Milyen érzés? Vagy esetleg rájöttél, hogy max papíron jó, de nem bántad meg? Érdekel az eseteitek.

2016. febr. 6. 22:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon jó! :D Mindig érdekelt milyen lehet és szerencsére volt alkalmam kipróbálni ezt-azt. Nem bántam meg, kellemes élmény volt. Még most is benne lennék ilyenben.
2016. febr. 6. 22:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen volt: [link]
2016. febr. 6. 22:31
 3/23 anonim ***** válasza:
41%

Érdekes, de nekem soha az életben nem volt vágyam ilyesmire. Már attól is herótom lenne, ha kézfogáson túl lenne bármilyen testi érintkezésem másik férfival.

Hogy ez a buzulás pontosan honnan jött a mai világba, el nem tudom képzelni.

2016. febr. 6. 22:32
 4/23 A kérdező kommentje:
Mai vilag, mai vilag...mindig volt, megnyugtatlak.
2016. febr. 6. 22:39
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem azt mondom, hogy nem voltak homokosok, de nem volt ennyi, nem ment ilyen nyíltan, nem volt ennyire divat.

Komolyan az az érzésem, hogy még a nők szemében sokkal vonzóbb egy biszex, mint egy hetero, mert a biszex az modern, nyitott, finom, érzékeny, stb., míg mi vagyunk az őskövület, a maradi,stb.

2016. febr. 6. 22:49
 6/23 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes, az ember feltesz egy kérdést, és le van b..zizva. gondolom ha azt kérdezném, milyen gazdagnak lenni, akkor azt hinné mindenki hogy az vagyok
2016. febr. 6. 23:16
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Meleg vagyok, de egyetértek az 5-össel.

Régen rengeteg férfi akinek talán eszébe jutott volna a mai világban, eszébe sem jutott kipróbálni. Sok más férfi, meg aki talán kipróbálta volna, nem tudott hol partnert találni hozzá.

2016. febr. 6. 23:17
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. Ugyanis engem is izgat a téma. Annyi a bökkenő csak, hogy engem csak vékony, fiatal sráccal izgat és én is elég vékony vagyok de már huszonéves.
2016. febr. 7. 01:19
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem irhattok. Fiatal sráccel kipróbálnám.
2016. febr. 7. 08:51
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nagyon jó volt a bejegyzés, ha van folytatása elküldenéd? :) És még azt szeretném kérdezni hogy nem zavart hogy van barátnőd?
2016. febr. 7. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!