Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, ő hetero, én meleg, mindketten régóta szinglik vagyunk, szerintetek megharagudna rám, ha felajánlanám neki, hogy leszopom? Vagy kiverem neki?
3-as: azóta nem vagy heteró
9-es: te meg biztos nem vagy az, tehát a válaszod nem vág a kérdés témájába.
11-es
nekem hasznos volt a válaszuk, de a tieddel sincs bajom. :D
Figyelj... Szerintem rossz ötlet. Alapvetően négy lehetőség van.
1, Annyira ki van éhezve, hogy kíváncsiságból belemegy.
2, Nem megy bele, de lazára veszi a dolgot és nem akad ki.
3, Kiakad ideges lesz, vagy hülyének néz, de végül megbeszélitek és elsimítjátok az ügyet.
4, Kellemetlenül érintheti és egy életre tönkremehet a barátságotok.
Neked kell mérlegelned. Nyilván csak te ismerheted, és azt is csak tudod, hogy mered-e vállalni a kockázatot. Vagy annyira kanos, hogy megérje elveszíteni egy barátot? Vagy annyira jóban a sráccal, hogy nem érdemes megkockáztatni? Én félnék ilyesmit felhozni, félteném a barátságunkat, de ha nem vagytok annyira jóban, vagy el tudod képzelni, hogy belemenne, akkor megpróbálhatod. Csak nehogy aztán nagyon szarul járj.
Nem szoktam meleg kérdésre válaszolni, de erre csak reagálok. Én tuti belemennék. De csak egy okból, mert kíváncsi vagyok tényleg jobbak-e ebben a srácok. Aztán lehet megbánnám, de a lényeg, hogy egyszer szerintem kipróbálnám.
Ami a kommenteket illeti. Nem hiszem, hogy mindneki látja, hogy kérdeztél tőle, mert ritkán nézek vissza én is a kérdésekbe, amikhez választ írtam. Arra ott a privi, ha kérdezni akar az ember. Csak mondom tanácsként;)
13as
kb én is ezeket a lehetőségeket látom, csak nehéz eldöntenem, hogy mennyire hajlana rá, illetve mennyire magyarázom bele, hogy hajlana rá. :D
14-15-16 köszi. :)
Illetve még annyi, hogy van köztünk pár év, de az szerintem nem olyan lényeges, ez ügyben, én 20, ő 28.
18
lehet van, csak ő sem meri megkérdezni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!