Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex vagy meleg vagyok?
Annyira szeretem ezt a fogalomzavart, mikor hetero pasik hetero pasikkal létesítenek homoszexuális kapcsolatot pusztán hetero alapon.
Azt viszont nem értem, hogy a melegség lehetősége mégis honnan bukkant elő. Egy meleg ember azzal sose jönne elő, hogy nőkkel szexelni "imád". Innentől meg csak Te döntöd el, hogy magadra erőlteted-e a biszexuális megszólítást vagy csak élsz az érzéseidnek megfelelően.
A farkad meg nem tudom miért x db szexuális partner után jut eszedbe, hogy gáz-e. Mindenesetre nekem ugyanilyen és ekkora, nem panaszkodott még rá senki.
3!
Lanyoknal is szereted ezt a fogalomzavart a hetero lany hetroval smarol de hetero marad !
Leszbi rovatba sokat lehet ilyet olvasni ,termeszetesen az alkoholra fognak mindent...
XDDDDDDDDDDDDD
Én ezen a fogalmazásmódon behaltam de komolyan xDDDD
Elnézve a helyesírást nem semmi megfogalmazásod van hallod xD
Kérdésedre válaszolva szerintem biszex lehetsz, még akkoris, ha a "faszikkal" csak a pettinget kívánod. Heteró srác csak a csajokat nézi, és velük szexel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!