Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan férfias, hetero életet élő biszex srácokat találni akik titokban szeretnék ha orálisan kielégítené egy profin tudó másik srác?
Kedves kérdező,
a konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni, viszont szeretnélek figyelmeztetni, hogy a biszexuális életmód komoly veszélyeket hordoz magában. Ha kiéled ezeket a vágyaidat, tudnod kell, hogy ez a "dolog" függőséget okozhat és egy idő után már nem tudsz leállni, eltorzul a szexualitásod...és ezáltal tönkre meget az egész életed ! Jószándékkal hívom fel a figyelmedet, hogy a "normális életedet", a jövődet kockáztatod !
Tapasztalat alapján mondom ezt...
Ha kiéled ezeket a vágyaidat, tudnod kell, hogy ez a "dolog" függőséget okozhat és egy idő után már nem tudsz leállni, eltorzul a szexualitásod...és ezáltal tönkre meget az egész életed
Mondd, te ennyire hülye vagy? Mi az,hogy leállni?Ha biszex ez az ő természetes identitása,akár férfival akár nővel,vagy mindkettővel,és pont arról van szó,hogyha pasival szeretne lenni akkor ne szopodákban élje ki hanem normálisan ismerkedve,a maga kedve szerint.És mégis mitől is menne tönkre az élete mert jól érzi magát,nem frusztrált,és megéli ami benne van szabadon?! Akkor torzul el,ha élete végéig titokban a házassága,kapcsolata mellett dug félre.
Nem skatulyáztam, nem hőbörögtem...csak egy jóindulatú tanács volt...szori, ha bárkit is megbántottam volna !
Egy törvényszerűségre szerettem volna csak felhívni a kérdező figyelmét: arra, hogy a dolog "addiktív"...
Valóban nem "akarás kérdése"...de el kell tudni dönteni, hogy mi a fontosabb és aszerint kell élni, akkor is, ha nagyon nehéz terhet jelent...
A kettő együtt ugyanis nem megy, legfeljebb átmenetileg, de hosszú távon biztosan nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!