Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol lehet olyan férfias,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan férfias, hetero életet élő biszex srácokat találni akik titokban szeretnék ha orálisan kielégítené egy profin tudó másik srác?

Figyelt kérdés
Nem a meleg oldalakon fent lévő, lerágott csont mindenki által ismert melegeket szeretném, hanem olyanokat akik életükben, jellemükben is mindenhogy heterok de alkalmanként szeretnék ha ki lennének elégítve, de mást nem akarnak és elfogadják, hogy ez csak egy viszonzás nélküli kielégülés. Szerintetek hogyan lehet ilyen srácot/srácokat találni?

2016. febr. 5. 22:10
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Voltam már pasival, de ami most megy a társkereső oldalakon az pont nem az amit írsz kedves utolsó válaszoló. Abszolút nincs se diszkrét se férfias életet élő, se megbízható srác azokon az oldalakon.
2016. febr. 7. 08:13
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
itt vagyok
2016. febr. 8. 05:30
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
én is hasonló és nem találok
2016. febr. 8. 09:29
 14/30 anonim ***** válasza:
92%

e férfias életet élő,

és ez számodra mit jelent? több ezer melegből egy sincs?

valamit nagyon rosszul csinálsz,mert én többet is ismerek:)

2016. febr. 8. 15:40
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

"se diszkrét"

igen,vannak bátor pasik,akik felvállalják magukat és azt,hogy egy másik férfit szeretnek,és nem titokban próbálkoznak vagy nyávognak fórumokon,hogy milyen szar egyedül:) ez utóbbi egyébként nem férfias:)

2016. febr. 8. 15:41
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, az a baj a legtöbben ezt keresitek, DE nem fogjátok fel, hogy egy ilyen pasi az átlag, dob egy zuhanyt és lehet nem adonisz a teste. Ez az egyszerű nem nyávogó, no női megnyilvánulású pasi. De ti adoniszokat kerestek és ha egy srác már túl sokat foglalkozik magával és ilyenbe belemegy ott már előjönnek a nőies dolgok is. Másik egy full srácot megtartani nem egyszerű, ha ki fogsz egy ilyet neked is fullnak kell lenni, mert utána azért nyűglődsz, hogy félremegy, más is kell neki stb. Az a baj nem is tudjátok mit akartok, soha semmi és senki nem jó, de nem veszitek észre, hogy egy kategóriákkal nálatok jobb pasi nem fog kitartani mellettetek.
2016. febr. 8. 19:30
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
egyszer mindent ki kell próbálni
2016. febr. 8. 20:36
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt lehet. Hány éves vagy?
2016. febr. 8. 20:42
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

y ott már előjönnek a nőies dolgok is.

nem hinném,esetleg túlzottan narcisztikus lesz.de sokféle férfi identitás van,senki sem száz százalékig férfias,és nincs avval semmi baj ha bizonyos dolgokban nőiesnek tűnik,bármi is jelentsen ez.

2016. febr. 8. 21:08
 20/30 A kérdező kommentje:
Nekem pont a nem kigyúrt nem trendi srácok a zsánereim e téren, szóval pont, hogy az "átlagos" srácot keresem. Persze legyen önmagára igényes, ne legyen büdös és ápolatlan, de nem kell a kirakat külső se... Pont erről beszélek.
2016. febr. 8. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!