Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiú fiúval haveri alapon történő birkózást próbált már valaki? Milyen élmény volt?
Figyelt kérdés
Egy ideig külföldön éltem,-egy rövid időre hazajöttem-és kint volt egy haverom akivel rendszeresen összejártam birkózni,néha más srácokkal,szex nem volt köztünk,nem tartotta magát melegnek,de néha volt merevedése birkózás közben.De inkább ezt egy fajta férfias erőpróbának fogtuk fel,kicsit bátrabban kezelve a határokat.Itthon azt tapasztaltam,hogy a srácok nem merik ezt megtapasztalni.2016. febr. 5. 13:03
1/9 anonim válasza:
én még nem próbáltam, de ahogy leírtad, nem tűnik rossz ötletnek :D
21f
2/9 anonim válasza:
Az, hogy feláll a farka az egy fizikális reakció, főleg ha szabadfogású a dolog. Ettől nem buznyák senki, nincs olyan hetero akinek ha basztatják a farkát ne állna fel, ennyi. Nem kell mindig a skatulyát ráhúzni mindenre, és mindent homosnak venni. Amúgy itthon is találsz ilyen srácokat..
3/9 anonim válasza:
mi rendszeresen csinálunk ilyet tesómmal, fel szokott állni néha mind a kettőnknek, és?
4/9 anonim válasza:
Én régebben rendszeresen birkóztam kollégiumban szobatársakkal, mindenféle erotikus felhang nélkül. Mostanában van pár haverom, akikkel együtt gyúrunk, és erőösszemérés céljából szkanderozunk, illetve birkózunk is, meglehetősen komoly erőbedobással. Igazi kemény küzdelmek ezek, nem látok mögé semmi melegedést. Fárasztó, poén, és edzésnek sem rossz. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Itt páran félreértettek valamit,én egyáltalán nem tartom cikinek ha valakinek merevedése van birko közben akár bi hajlam miatt akár bármilyen más okból.Amit hiányoltam,az az,hogy ha sok srácot érdekel(ne) de nehéz rá találni partnert.
2016. febr. 6. 20:39
6/9 A kérdező kommentje:
És azt sem mondtam,hogy címékéket akarnék aggatni emberekre,és melegnek sem tartom aki birkózik,az viszont tény,hogy van benne némi elfojtott homoerotika,már akit ezt érdekel.
2016. febr. 6. 20:41
7/9 anonim válasza:
Egyetértek, én sem merem megtapasztalni.
8/9 anonim válasza:
nem próbáltam, de jól hangzik
23f
9/9 anonim válasza:
Én szívesen birkózom pasikkal, ugyan előfordul, hogy van merevedésem, de nekem az a másik legyőzése, a harc heve miatt alakul ki, nem azért mert bejön és szexuálisan vonzódom a másikhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!