Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok, ha izgat a kamaszkori élményem és újra átélném?
érdekesek ezek a dolgok, tini koromban amikor a haverjaimmal piázgattunk gyakran történtek dolgok... valamelyikkel együtt vertük ki ki a magáét vagy egymásét később. volt amelyiket leszoptam csak 1x, 2x. valamelyikkel dugtam is... 5 srác volt konkrétan benne. 3 már házas 2nek hosszútávú kapcsolata van mind nővel. közülük 3al a mai napig összejárunk egy kis iszogatásra, ha érted mire gondolok :D
lényeg hogy úgy vélem hogy már nincs konkrét hetero konkrét homo... kit mi izgat... meleg vagyok de pl csatlakoztam már úgy párhoz h a pasi próbálta vna ki. nem vagyok bisex nem izgatnak a nők de miközben a pasi dugta az asszonyt kinyaltam miközben a farka benne volt mind2nek tetszett. téged izgat hogy ha kiveri egy pasi a farkad, vagy max tovább mész... ha elélvezek engem sem izgat már semmi, mert elélveztem... :D
összejárunk egy kis iszogatásra, ha érted mire gondolok :D
én nem értem.konkrétan mit is csináltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!