Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak? Mere hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mere hogyan tovább így?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon szeretek.

Mind ezt tudja is.Én szeretnék vele járni.Meg kérdeztem tőle h ő szeretne e de semmi válasz.Van aki azt mondja harcoljak érte.Meg is tettem de mivel talit is el háritja így marad a neten keresztül.Kedveskedtem neki ajándékokkal amit meg köszönt.De ugy igazán nem igen nyilt meg.Mindig mellette voltam meg ilyenek ah tudtam.De egyre kevesebb a remény.Nem tudom mit tegyek.Néha már feladnám.Várok de lehet mind hiába.Próbáltam elterelni a gondolataimat beszélgetek emberekkel lefoglalom magam de ezek se segítettek.Folyton rá gondolok.Tanácstalan vagyok már.

2016. jan. 19. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ha úgy érzed hogy semmi reakciója nincs feléd akkor elég esélytelen a dolog sajna :(
2016. jan. 19. 22:30
 2/3 A kérdező kommentje:

És ilyenkor mit csináljak?

Multkor mondtam neki gondolja át de semmi reagálás.Nagyon azon vagyok h se szó se beszéd felszívodok.Tegyem ezt?Mi lenne a megoldás?

2016. jan. 19. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, szívódj fel, nem érdemes ezzel foglalkozni.

Vagy ha amúgy meg jó barát, akkor csak szimplán állj le az udvarlással.

22/f

2016. jan. 20. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!