Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mere hogyan tovább így?
Van egy lány akit nagyon szeretek.
Mind ezt tudja is.Én szeretnék vele járni.Meg kérdeztem tőle h ő szeretne e de semmi válasz.Van aki azt mondja harcoljak érte.Meg is tettem de mivel talit is el háritja így marad a neten keresztül.Kedveskedtem neki ajándékokkal amit meg köszönt.De ugy igazán nem igen nyilt meg.Mindig mellette voltam meg ilyenek ah tudtam.De egyre kevesebb a remény.Nem tudom mit tegyek.Néha már feladnám.Várok de lehet mind hiába.Próbáltam elterelni a gondolataimat beszélgetek emberekkel lefoglalom magam de ezek se segítettek.Folyton rá gondolok.Tanácstalan vagyok már.
És ilyenkor mit csináljak?
Multkor mondtam neki gondolja át de semmi reagálás.Nagyon azon vagyok h se szó se beszéd felszívodok.Tegyem ezt?Mi lenne a megoldás?
Pontosan, szívódj fel, nem érdemes ezzel foglalkozni.
Vagy ha amúgy meg jó barát, akkor csak szimplán állj le az udvarlással.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!