Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy heteroszexuális lettem?
Több évi terápia eredményeképpen, valamint saját elhatározásból 29 évesen áttértem a női nemre. Eddig sosem csajoztam, nem bírtak izgatni, azonban összeismerkedtem egy lánnyal, akivel elkezdtünk járni. Meglepően a szex is megy vele, pedig nagyon féltem tőle, sőt lehet tényleg szerelmes vagyok. Látom, hogy a családom és az imserőseim is jobban támogatnak, örülnek nekem.
Akinek már volt ilyen. Kérem írja meg, hogy tartható ez az állapot? Vagy lehetséges hogy csak magába az állapotba vagyok szerelmes? Köszönöm.
A terápiának és a saját elhatározásnak alig van köze a szexuális orientációdhoz. Kialakítani benned semmit sem tud, max. segít felszínre hozni, elfogadni. Javaslom, hogy olvass utána a Kinsey-skálának, aminek pont az a kiindulása, hogy a szexuális orientációk nem külön-külön csoportok, hanem egy dimenzión van az egész. Valószínűleg mindig is biszexuális voltál.
Egyébként annak is utánajárhatsz, hogy a reparatív terápia mekkora hülyeség. Aki egyszer homoszexuális volt, abból soha senki nem fog heteroszexuális személyt varázsolni. Ha te most jól elvagy egy lánnyal, akkor sosem voltál igazán homoszexuális, valamennyire biszexuális vagy.
Én el tudom fogadni magamat. És a családi is elfogad.
Szerintem az állapotba vagy szerelmes. És hosszú távon érzelmi nyomorék lesz belőled. Remek családod van. Érdemes volt őket választanod ahelyett, hogy maradéktalanul boldog legyél?
A volt pasim megszakította a kapcsolatát a családjával miután terápiára akarták küldeni.
Pedig előtte nagyon jó kapcsolata volt a szüleivel. Utána azért járt terápiára, hogy feldolgozza, hogy nincs már családja. És sikerült neki. Most Angliában él és a pasijával él.
Tégy egy próbát kérdező de ha nem megy akkor hagyd a családod a faxba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!