Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Biszex kérdés) Fiúk, csak én tudok szerelmet érezni, egy másik fiú iránt? 18/F
Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom, hogy csak testi vágyat érez, egy biszex fiú, egy másik fiú iránt, csak a melegek fiúk tudnak egymást iránt szerelemet érezni? (bocsánat, ha elírtam valmit, kicsit kómás vagyok :D)2016. jan. 10. 17:40
1/7 anonim válasza:
Fiúval én is csak azt tudom elképzelni, hogy jól megkefélem a seggét és a végén belé élvezek.
De ettől még sok biszex van, aki képes érzelmekre férfiak iránt is. Szóval a biszexek nem egyformák.
2/7 kovpet válasza:
Én már voltam szerelmes lányba is meg srácba is.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor van rajtam kívül más is :D, bárcsak ismernék ilyen embert :/,azért köszönöm a válaszokat :D
2016. jan. 10. 21:45
5/7 anonim válasza:
Biszex vagyok, lányokat testileg szoktam kívánni néha-néha, volt is rá alkalom, de szívből szeretni igazából csak fiút tudok. Szóval azt hiszem válaszoltam a kérdésedre :) Nem csak te.
6/7 anonim válasza:
Én elsősorban szerelmet, szeretetet érzek, szeretem a jellemét, a személyiségét, a külsejét, de maga a testiség csak ritkán jut eszembe.
7/7 anonim válasza:
Én először szívesen megyek el vele vacsira,sétára,kocsikázásra,shoppingolni😃
Aztán talán csók,tapi,aztán meg lassan a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!