Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » (Biszex kérdés) Fiúk, csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Biszex kérdés) Fiúk, csak én tudok szerelmet érezni, egy másik fiú iránt? 18/F

Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom, hogy csak testi vágyat érez, egy biszex fiú, egy másik fiú iránt, csak a melegek fiúk tudnak egymást iránt szerelemet érezni? (bocsánat, ha elírtam valmit, kicsit kómás vagyok :D)

2016. jan. 10. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Fiúval én is csak azt tudom elképzelni, hogy jól megkefélem a seggét és a végén belé élvezek.

De ettől még sok biszex van, aki képes érzelmekre férfiak iránt is. Szóval a biszexek nem egyformák.

2016. jan. 10. 17:46
 2/7 kovpet ***** válasza:
97%
Én már voltam szerelmes lányba is meg srácba is.
2016. jan. 10. 19:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor van rajtam kívül más is :D, bárcsak ismernék ilyen embert :/,azért köszönöm a válaszokat :D
2016. jan. 10. 21:45
 4/7 kovpet ***** válasza:
95%
Bárcsak ismernélek ;)
2016. jan. 10. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Biszex vagyok, lányokat testileg szoktam kívánni néha-néha, volt is rá alkalom, de szívből szeretni igazából csak fiút tudok. Szóval azt hiszem válaszoltam a kérdésedre :) Nem csak te.
2016. jan. 11. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Én elsősorban szerelmet, szeretetet érzek, szeretem a jellemét, a személyiségét, a külsejét, de maga a testiség csak ritkán jut eszembe.
2016. jan. 12. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
95%

Én először szívesen megyek el vele vacsira,sétára,kocsikázásra,shoppingolni😃

Aztán talán csók,tapi,aztán meg lassan a többi

2016. jan. 15. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!