Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogyan működik a biszexuális beállítottásgúaknál?
Szia!
29 éves, biszex férfi vagyok. Szerelmet csak nő iránt éreztem, érzelmi kötődés csak nőkkel alakult ki bennem. Ha elképzelem a későbbi életem, feleséget és gyerekeket szeretnék. Férfival is többször voltam, de az érzelmeket mellőző, pusztán testi aktus volt, inkább az izgalom, a kíváncsiság és a kalandvágy hajtott.
nem tudom, más hogy van vele, én nem érzem szükségét hármasokba bonyolódni. Beszéltem erről barátnőmmel, ismeri az irányultságomat, és úgy döntöttünk, ha egyszer esetleg ellaposodna a kapcsolatunk, vagy nagyon nagy ingert éreznénk, kipróbálhatjuk a hármast (ő, én és még egy biszex pasi), de szigorúan egyéjszakás alapon, kíváncsiságból. Most nincs igényünk erre, sem neki, sem nekem.
Saját példámat mondom:fiúk csak sex.
lányok:sex szerelem és minden màs.
igen jo volna egy "szerelmi" deinkább szex3szög.
Eddig nem voltam szerelmes srácba és nem is hiányzik. Elég macerásan jutok dülőre a csajokkal is nem hiányzik,hogy srácokal is....
Am a lányok jobban vonzanak sokkal szebbek,jobban néznekki,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!