Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez hogyan működik a biszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogyan működik a biszexuális beállítottásgúaknál?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez biztosan mindenkinél másképp működik, és elnézést ha esetleg bántó a kérdésem vagy tudatlan, de arra lennék kiváncsi, hogy hogyan működik a szerelem, a párkapcsolat az olyan embereknél akiket mindkét nem vonz? Úgy értem, hogy eleve a fiúk és a lányok ugyanannyira vonzanak Titeket? Most lehet, hogy ez egy hülyén hangzik, de akkor egyfajta szerelmi háromszög lenne a tökéletesen kielégítő? Igazából onnan indult a kérdés, hogy beszélgettem a barátnőimmel erről a témáról, és mondtam, hogy engem nem zavarna ha a barátom biszexuális lenne, és esetleg néha bekerülne egy-egy fiú is a képbe. Erre ők mondták, hogy a biszexualitás nem így működik. 21/L

2016. jan. 10. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

29 éves, biszex férfi vagyok. Szerelmet csak nő iránt éreztem, érzelmi kötődés csak nőkkel alakult ki bennem. Ha elképzelem a későbbi életem, feleséget és gyerekeket szeretnék. Férfival is többször voltam, de az érzelmeket mellőző, pusztán testi aktus volt, inkább az izgalom, a kíváncsiság és a kalandvágy hajtott.

nem tudom, más hogy van vele, én nem érzem szükségét hármasokba bonyolódni. Beszéltem erről barátnőmmel, ismeri az irányultságomat, és úgy döntöttünk, ha egyszer esetleg ellaposodna a kapcsolatunk, vagy nagyon nagy ingert éreznénk, kipróbálhatjuk a hármast (ő, én és még egy biszex pasi), de szigorúan egyéjszakás alapon, kíváncsiságból. Most nincs igényünk erre, sem neki, sem nekem.

2016. jan. 11. 09:20
 12/12 anonim ***** válasza:
83%

Saját példámat mondom:fiúk csak sex.

lányok:sex szerelem és minden màs.

igen jo volna egy "szerelmi" deinkább szex3szög.

Eddig nem voltam szerelmes srácba és nem is hiányzik. Elég macerásan jutok dülőre a csajokkal is nem hiányzik,hogy srácokal is....

Am a lányok jobban vonzanak sokkal szebbek,jobban néznekki,stb.

2016. jan. 12. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!