Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy biszex vagyok? Elmondjam egyáltalán? 24/F
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már 5 éve vagyunk együtt, komolyak a terveink. Viszont évről évre egyre jobban gyötör, hogy biszex vagyok, gyakran fantáziálok férfiakkal, meleg bárokba járok igaz még soha nem kezdtem kapcsolatot senkivel, és persze a barátnőm tudta nélkül nem is akarok. Emiatt mondjuk még zavaróbb, hogy nem tudtam soha kiélni ezirányú vágyaimat...
Talán amiben reménykedek az egy hármas de nem igazán látom sok esélyét és ez a saját elveim miatt is van. Azt érzem, hogy ha ezt bevallom a barátnőmnek, akkor onnan már "nincs visszaút" vagyis állandóan ezen fog rágódni és úgy fogja érezni nem vagyok elégedett vele.
2016. jan. 3. 21:01
11/11 anonim válasza:
Végülis elmondtad? Mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!