Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan, hol szoktatok ismerkedni? 18/L
Ti észreveszitek valakin ha leszbi/biszex? Ha igen miből? Próbálkoztatok már azzal,hogy mondjuk egy buliban leszólítottatok valakit? Általában mik a reakciók? Vagy jobb híján marad az internetes társkereső?
Nagyon szeretnék már ismerkedni,randizni,jól érezni magamat egy csinos,fiatal nővel,viszont egyszerűen nem találok rá megfelelő személyt. Vagy nem tetszik,vagy teljesen heteroszexuális. Múltkor is nagyon megtetszett egy lány,tök azt hittem vevő a dologra,aztán amikor rákérdeztem szereti-e a lányokat is,undorral válaszolta hogy ő ugyan nem,Isten őrizz. Így találjon partnert az ember lánya... A nők sokszor teljesen megtévesztően viselkednek,olyan mintha flörtölnének,aztán meg másnap látom a a pasijával kézen fogva... Csak nekem ilyen nehéz ez? Pedig csinosnak mondott vagyok. Egyedül a pasik vesznek észre,azok viszont ezrével. Nem mintha zavarna,mert biszex vagyok,de most már igazán örülnék ha találnék végre egy intelligens,szép nőt akit érdeklek. A környezetemben még egyetlen leszbikussal sem találkoztam,vagy csak jól titkolják. Végül is rólam sem sejti senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!