Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt biszex leszbikus lanyok? Ti hogy szoktatok ismerkedni?
Figyelt kérdés
En biszex lany vagyok ,bar inkabb a lanyokhoz vonzodok jobban,de nem tudom hogy hogyan ismerkedhetnek lanyokkal . 18/l2015. nov. 4. 21:05
1/12 anonim válasza:
Faszbukon.Bár ott sem könnyű.Ha úgyvesszük itt a legkönnyebb:DD
18/L
2/12 anonim válasza:
Itt a legegyszerűbb. Vannak persze fake-ek is, de nekem jó tapasztalataim vannak. :) 17/L
3/12 anonim válasza:
Holnap Party Budapest! :D Írj ha spontán akarsz lenni
Egy kissé bolond biszex lány vagyok, sok jó helyet ismerek, és jófejek a barátaim :)
4/12 anonim válasza:
szia vannak!:)de sajnos en itt mrg sosem beszeltem biszexualisal vagy leszbikussal!:)19l
5/12 anonim válasza:
Esetleg itt is tudsz talàlni.:) Ha van kedved,akkor írj.^^ 19/L
6/12 Badumm-TSS válasza:
pedig itt is lehet vannak páran leszbik és biszek lányok/nők :) nekem is lehet írni 20/L/L :)
7/12 anonim válasza:
Elozokkel ertek egyet:D nekem is irhattok 18/L:)
9/12 anonim válasza:
Nekem is irhat barki nyugodtan! 16L
10/12 anonim válasza:
Irjatok nekem iiiis:$ lanyos lanyok folrg.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!