Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/pasik! Ti ismeritek a legutóbbi partneretek ~pontos méreteit?
Nagyon sokszor látok a "méret" kérdéseknél teljesen magabiztos válaszokat a saját párjuk méreteire vonatkozva. Számomra ez fura, mert én egyetlen kapcsolatomban sem volt közös program a farkam méregetése. Privátban is inkább viszonyítani szoktam a sajátomat ahhoz, ami épp közel van (telefon, üdítős doboz, töltő :D).
Kíváncsi vagyok, hogy ez az itteni átlagnál hogy is van. Előre is kösz a válaszokat.
# 3: Ez mondjuk így nem is rossz. És minden kapcsolatodban volt ilyesmi, vagy ez csak úgy jött? :D
# 4: Ezt még megértem, gondolom minden nő intenzívebb érzésre vágyik, ha szextárskeresőt vesz igénybe. De egy normál kapcsolatban nehezen tudom/tudtam elképzelni, hogy hogy jön elő ez a kérdés olyan gyakran, mint amilyen magabiztossággal szokták itt tudni a pasijuk méreteit a hölgyek/urak.
# 5: És a vibrátor nem érződik nagyobbnak attól, hogy rezeg?
Ypszilon1980: Persze, nem azon értetlenkedtem, hogy miért méri meg valaki, csak furcsálltam, hogy ez egy közlendő adat. Bennem sose merült fel, hogy leközöljem. A melltartóméret kicsit más eset, hiszen azért azok jóval gyakrabban szem előtt vannak.
Persze, de én a súlyát és derékbőséget is ugyanúgy megkérdezem. Mondjuk nekem ez azért fontos, mert szoktam ruhát venni ajándékba. Vagy milyen méretre gondolsz még? Az igaz, hogy nekem a legelső a mellbőség tisztázása, de lazán megkérdezem direktbe, nem volt gond belőle sosem. Szexnél úgyis minden kiderül.
Tetszik az ötlet nagyon, hogy előjátékként is lehet méregetni, jópofa.
5-ös vagyok
Nem,de alapból se hatalmas méret. 15 cm hosszú és 2,5-3 cm az átmérője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!