Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csajok/pasik! Ti ismeritek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/pasik! Ti ismeritek a legutóbbi partneretek ~pontos méreteit?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor látok a "méret" kérdéseknél teljesen magabiztos válaszokat a saját párjuk méreteire vonatkozva. Számomra ez fura, mert én egyetlen kapcsolatomban sem volt közös program a farkam méregetése. Privátban is inkább viszonyítani szoktam a sajátomat ahhoz, ami épp közel van (telefon, üdítős doboz, töltő :D).

Kíváncsi vagyok, hogy ez az itteni átlagnál hogy is van. Előre is kösz a válaszokat.

#méret #pénisz #mindentudásegyeteme
2015. dec. 29. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ismertem. :D
2015. dec. 29. 17:44
 2/10 A kérdező kommentje:
De hogy? Megmértétek, vagy elmondta? Ha mondta, hogy jött egyáltalán fel? Vagy szimplán leközölte magáról ezt az adatot is, mint az életkorát "Kis Miska vagyok, 20 éves 20cm-es doronggal" alapon?
2015. dec. 29. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondta, utána előjátékként lemértük. :D
2015. dec. 29. 18:07
 4/10 anonim válasza:
100%
Sok nő már eleve méret alapján keres. Legalábbis ezt látom az ilyen internetes szextárskereső oldalakon.
2015. dec. 29. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy vibrátorom és ahhoz viszonyítok(érzésre).Senkiét se mértem le,nem is tervezem:D
2015. dec. 29. 19:33
 6/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki leméri legalább egyszer a szerszámát, most mi van abban? Csajok meg állandóan a domborulataikat méregetik. Régen azt hittem, hogy ez számít, nekem átlagos a méretem, de valahogy még sosem volt rám panasz, pedig voltam szexmániás csajokkal, nem számít ez semmit. Én mondjuk megkérdeztem mindig a barátnőim mellméretét, mondjuk látni is lehet, de mindig megmondták eddig, sosem vették zokon. Ők viszont sosem kérdezték az én méretem. Ha borotválod, akkor sokkal izgatóbb és nagyobbnak látszik. Mondjuk a méret úgyis akkor derül csak ki, amikor ágyba viszed a csajt, előre honnan tudná? Ha kiderül, hogy neki nem tetszik, akkor vagy közli és akkor mi a fenéért maradnék vele, vagy nem közli, csak leráz utána mindig.
2015. dec. 29. 22:50
 7/10 A kérdező kommentje:

# 3: Ez mondjuk így nem is rossz. És minden kapcsolatodban volt ilyesmi, vagy ez csak úgy jött? :D

# 4: Ezt még megértem, gondolom minden nő intenzívebb érzésre vágyik, ha szextárskeresőt vesz igénybe. De egy normál kapcsolatban nehezen tudom/tudtam elképzelni, hogy hogy jön elő ez a kérdés olyan gyakran, mint amilyen magabiztossággal szokták itt tudni a pasijuk méreteit a hölgyek/urak.

# 5: És a vibrátor nem érződik nagyobbnak attól, hogy rezeg?

Ypszilon1980: Persze, nem azon értetlenkedtem, hogy miért méri meg valaki, csak furcsálltam, hogy ez egy közlendő adat. Bennem sose merült fel, hogy leközöljem. A melltartóméret kicsit más eset, hiszen azért azok jóval gyakrabban szem előtt vannak.

2015. dec. 29. 23:58
 8/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Persze, de én a súlyát és derékbőséget is ugyanúgy megkérdezem. Mondjuk nekem ez azért fontos, mert szoktam ruhát venni ajándékba. Vagy milyen méretre gondolsz még? Az igaz, hogy nekem a legelső a mellbőség tisztázása, de lazán megkérdezem direktbe, nem volt gond belőle sosem. Szexnél úgyis minden kiderül.

Tetszik az ötlet nagyon, hogy előjátékként is lehet méregetni, jópofa.

2015. dec. 30. 06:38
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ha a barátnőm megkérdezné nekem mekkora, megmondanám simán.
2015. dec. 30. 06:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok

Nem,de alapból se hatalmas méret. 15 cm hosszú és 2,5-3 cm az átmérője.

2015. dec. 30. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!