Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek körül kell metéltetnem magam? Ti mit tennétek?
francokat élveznéd jobban, mert idővel érzéketlenebbé válik a makk a körülmetélteknél.
viszont ha nem is tudod hátrahúzni, akkor egészségügyi okok miatt ígyis úgyis meg kell lépni
Borzasztó fájdalmas dologról beszélsz.
Csecsemőt láttam, egy hétig sikított (nem sírt, sikított!) megállás nélkül, aludni is alig tudott.
Én egy évvel ezelőtt körülmetéltettem ilyen fitymaszűkület miatt.
Nem igaz hogy érzéketlenebbé válik a makk. Ellenben az sem, hogy jobban élvezhető a sex.
A műtét után hetekig kínlódás van. Nem kifejezetten a fájdalom miatt (bár a merevedés könnyfakasztó), hanem mert a farkad borzasztóan megduzzad az ödéma miatt, és bekötözve kell tartani. És addig ugye nincs entyempentyem. Teljes gyógyulás után viszont tökéletesen használható, és ami nagyon jó, hogy sosem büdösödik be napközben
Az előbb elkültem az írást mielőtt befejeztem.
Szóval lényegi különbség csak abban van, hogy sokkal jobban szellőzik, és ezért a baktériumok nem tudnak a fityma alatt szaporodva gyulladást okozni.
Ám hogyha szükség esetén tisztálkodáshoz hátra rudod húzni, és a közösülés során sem zavar akkor nem szükséges belevágni.
Arra csak ezt tudom mondani: orvos eldönti...
Mert ha szűkületed lenne, akkor azt hidd el már régen észrevetted volna, ha eddig nem okozott gondot, akkor nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!