Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tudatosult bennetek hogy leszbikusok/melegek/biszexualisok vagytok?
Mikor ereztetek hogy a sajat ,vagy mindket nemhez vonzodtok? Hany evesek voltatok,illetve honnan jottetek ra? Kinek mondtatok el,es mit szoltak hozza?
18/l
Mindig is voltak rá utaló jelek h valami nincs rendben és kb 6-7.es koromban jöttem rá és 1-2evbe telt elfogadni h biszex vagyok de ismerkedni csak a kozepsuliban kezdtem el
18F
11:D Akkor voltam előszr lányba szerelmes. Két évig senkinek sem beszéltem róla.
És most már éve teljesen biztos vagyok benne, hogy leszbikus vagyok. Barátaim, ismerősk tudják.
Én kb. 16 éves lehettem, amikor észre vettem magamon, hogy vonzódom a nőkhöz, de akkor azt hittem, hogy ez csak egy átmeneti dolog. Próbáltam nem foglalkozni ezzel, csak fiúkkal randiztam, de ahogy teltek az évek, egyre furább lett, hogy vajon miért nem leszek szerelmes egyikőjükbe sem?! Azzal magyaráztam, hogy biztosan nem volt köztük egy olyan sem, aki igazán illett volna hozzám.
Most húszon éves vagyok, megismertem egy (leszbikus) nőt, és szinte azonnal beleszerettem. Talán már régóta tisztában voltam vele, de még csak most sikerült elfogadnom, hogy leszbikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!