Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne CSAK beszélgetni?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és bi. De ezt nem tudja rólam senki, kapcsolatom csak lánnyal volt. viszont néha jó lenne valakivel a másik oldalról is beszélni, de nem tudom milyen oldalak vannak erre. Randi, szex és ehhez hasonlók nem érdekelnek, szóval társkereső oldalak kilőve.2015. nov. 6. 20:31
11/14 pschmith válasza:
Szia, Szintén veled egy idős. Jelenleg semmi többre egyáltalán nem vágyok :D De sajnos ez képtelenség mert más embereknél az, hogy "beszélgetni" sajnos manapság teljesen mást jelent, vagy pedig a hátsó szándékok vezérlik :)
Én is szívesen dumálnék :)
14/14 anonim válasza:
Én is beszélgethetnék vagyok 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!