Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan legyen ebből valami? 20/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen ebből valami? 20/F

Figyelt kérdés

Próbálom röviden összefoglalni.

Egyetemen ebben a félévben úszást vettem fel tesiként, hetente van óra. Van egy srác, mikor először megláttam már valami megmagyarázhatatlant éreztem, így valahogy ösztönösen próbáltam megismerkedni vele. Tekintve, hogy én inkább picit visszahúzódóbb személyiség vagyok, ez nem ment olyan könnyen mint egyeseknek de beszélgettünk, és azóta eljutottunk odáig hogy mostmár egész sokat beszélgetünk úszáson. Ahogy egyre jobban megismerem (bár még korántsem ismerem) egyre jobban tetszik belsőre, külsőre pedig egyszerűen tökéletes. A gond az, hogy nem igazán látom jeleit annak hogy ő meleg lenne, de a csajokat sem igazán látom hogy nézegetné, így nem tudom... Külsőre viszont középhosszú szőke haja van, de persze ez még önmagában semmit nem jelent.

Tudom eléggé összevisszának hangzik az egész. A lényeg hogy van ez a srác, szeretnék hozzá közelebb kerülni, de nem tudom hogy hogyan tovább. Szerintem össze kéne hozni valami "randit" amin aztán valahogy megtudnám hogy van-e esélyem. Kicsit viszont félek attól, hogy esetleg hetero, én lebukom és utána kellemetlen lesz egy öltözőben öltözni...

Aki volt már ilyen helyzetben és tudna tanácsokat adni, annak várom a privát üzenetét is és nagyon megköszönném, illetve nyugodtan írjatok a kérdés alatt is, ha valami nem tiszta kérdezhettek is válaszolok.

2015. okt. 27. 22:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Rögtön randira, mi? Te kis mohó :D

Rohadt egyszerű a dolog, amikor dumáltok, tereld a szót a csajok felé, és kérdezd meg, hogy van-e barátnője, vagy tetszik-e innen neki valamelyik csaj. A reakciójából szerintem elég rendesen ki fog tűnni, hová tartozik.

2015. okt. 27. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
tyű. a randi gyors, én nem tudom mit csinálj, de szurkolok
2015. okt. 27. 22:27
 3/11 A kérdező kommentje:

Félreértettétek :D Nem feltétlen randira gondolok, csak szeretnék vele találkozni úszáson kívül is, pl egy mozira, egy kajára, tőlem még akár közös tanulásra is :'D csak vele lehessek.

Amúgy köszönöm a választ és a bíztatást, a csajok felé terelni a szót az jó ötlet, lehet valahogy csajokról kéne kérdezgetnem vagy csak mondanom ezt-azt és figyelnem a reakcióit.

2015. okt. 27. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Igen, a mozi, a kaja, meg a közös tanulás két fiú között pont elég b*zis, hogy randi legyen :D És ha később kiderül róla, hogy heteró, te meg rájön, hogy homi vagy, nem lesz nehéz összeraknia az emlékképekből a mozaikot :) Szóval szerintem ne rohamozd meg amíg nem látsz tisztán, mert ha heteró, az csúnya mellényúlás lesz, és a legkisebb hibádat is az orrod alá fogja dörgölni. (És még csak nem is hibáztathatjuk érte)
2015. okt. 27. 22:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok már, nem középiskola. Ide már inteligensebb emberek járnak annál minthogy valakit a szexuális beállítottsága alapján ítéljenek meg, plusz nekem ő eleve nyitottabbnak tűnik ilyen téren, nem az a gyűlölködős fajta. Persz igazad van ettől függetlenül nem akarom elcseszni. Mi az ami nem lenne bu-zis akkor? :D
2015. okt. 27. 22:53
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Honnan tudjam? :D Mi vagyok én, melegen ajánló? Már azt is nagy előrelépésnek tartom magamtól, hogy egyáltalán adtam egy tippet. Úgyhogy én a részemről ki is szálltam a továbbiakban :P
2015. okt. 27. 23:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi :P

Hát na, azért írtam a kérdést hogy segítséget kapjak :D Sajnos én akármennyit elmélkedem ezen (kb napi 24 órát) nem jutok előrébb

2015. okt. 27. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el kocsmázni valahova. Megisztok egy sört elbeszélgettek és kérdezgeted a csajokról. Én inkább így csinálnám a helyedben. A mozit és a tanulást inkább felejtsd el, az gáz.
2015. okt. 27. 23:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Még ha ő is az, nem biztos, hogy te tetszel neki.
2015. okt. 27. 23:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és igen még ha meleg sem biztos hogy tetszem neki... sajnos ez így van
2015. okt. 28. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!