Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy ebben a kategóriában kérdezők legtöbbje meleg pasi vagy legalább is szimpatizáns?
A helyzet az, hogy barátnőmmel már jó ideje keresünk egy olyan lányt aki esetenként hozzánk csatlakozna minden elkötelezettség nélkül, de biszexuális lányok általában csak a saját neműekkel hajlandóak ismerkedni....akkor miért is biszex?
Vagy én nem látom jól ezt a dolgot???
Nyilván nem úgy értettem ezt a "beszállást" ahogyan fogalmazol, hogy azonnal és minden teketória nélkül...én az ismerkedés elkezdésére céloztam és a kérdésem sem erre irányult legfőképp, hanem a férfi nem többségére itt mint biszexuális identitás.
Nyilván a komolyabb hölgyek kiknek ilyesmi igényük lenne nem itt keresgélenk:-))
Talán meg is adtam magamnak a választ:-))
"de biszexuális lányok általában csak a saját neműekkel hajlandóak ismerkedni...."
Ebben igazad van, ahányszor láttam bi lányt hogy ismerkedni akar elsősorban lányokkal akart, néha ki is írták hogy pasik nem.
A biszex lányok szerintem azért ismerkednek neten inkább lányokkal, mert fiúkkal bárhol lehet. A lányokról meg nem tudod megmondani ránézésre az utcán, hogy szereti-e a lányokat, úgyhogy marad az internetes ismerkedés.
A hármas szexre meg amúgy sem vágyik az olyan biszex lány, aki monogám, szóval ők kapásból kiestek a körből. Így nem sok jelölt maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!