Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szerintetek is nevetséges a "kíváncsi hetero" szöveg? :DD
PL amikkel itt találkozok, kiírok egy (meleg) kérdést, aztán jon a sok szövek kíváncsi heteroktól és mindenféle szex ajánlatokat tesznek, persze úgy állítják be, hogy én kezdeményezzek.
Aztán kétszer is az volt a vége, hogy leszopizuk egymást ilyen fiúkkal, annyira heterok!:DD
Valóban, biszexek. Régen én is annak neveztem magam.
Így magamon tapasztaltam, hogy elég nehezen tudja magának az ember bevallani a valódi identitását (valószínűleg a társadalmi sztereotípiák miatt), eleinte sokkal jobban hangzik számára ez a "kíváncsi heteró" duma. Ez viszont csak álca, öntagadás és hálistennek nekem sikerült levetkőznöm, már régóta binek vallom magam.
19F
akik rám írtak, mind rendesen rosszalkodtak volna velem.
én h-h nem nyalnék ki egy nőt kíváncsiságból.
Mert benned nincs meg a kíváncsiság szikrája sem. Ettől még túlzásnak érzek egy nőkkel szeretkező férfit binek nevezni azért, mert időnként vannak homoerotikus gondolatai is, esetleg online azt valamelyeset ki is éli.
De amúgy meg nem teljesen mindegy, hogy ki hetero, bi, meleg, leszbi, meg ki minek nevezi magát ? A lényeg, hogy ki-ki találja meg a számára megfelelő partnert, és nagyokat élvezzenek együtt :)
De miért érzed túlzásnak? Akinek vannak homoerotikus fantáziái is, az az azonos neme iránt érez nemi vágyat, ergo biszexuális, ezen nincs mit szépíteni.
Ez a kíváncsi heteró duma csak eufemizmus, mert fél a sztereotípiáktól. (eufemizmus pl.: rossz ízű a leves --> HELYETT: ez a leves nem a legfinomabb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!