Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak itt olyan fiúk akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan fiúk akiknek van komoly barátnőjük és mellette van titokban fiú barátjuk is akivel rendszeresen szexelnek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 21:06
1 2
 11/12 anonim válasza:
93%
Nekem több meleg ismerősöm is van. Akkor amikor tudatosult bennük, hogy ők melegek vagy legalább is bixek - kevés kivételtől eltekintve, akik már kisgyerek korban rájöttek, hogy valami nem olyan velük mint a többieknél - mind aránylag tartós párkapcsolatban élt. Hát eltartott egy ideig, míg ezt meg merték osztani az akkori női partnereikkel és addig bizony volt néhány kilengésük. Vagy inkább fogalmazhatnánk úgy, hogy együtt élni tartósan egy nővel tudatosította bennük, hogy ők nem erre születtek.
2015. okt. 19. 18:36
 12/12 anonim ***** válasza:
69%

Nekem van komoly (hetero) párkapcsolatom, de emellett titokban rendszeresen (úgy hetente egyszer) összejövök egy fiúval, akivel BDSM-ezünk (én vagyok a dom). Szex nincs benne.

F/30

2016. febr. 7. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!