Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiú létedre kipróbáltad sráccal az orált, megbántad utána?
Figyelt kérdés
Egy ideje izgat, hogy milyen lehet orálisan kielégíteni egy srácot, de még nem csináltam soha. Egyelőre még nem ismerkedtem ilyen szándékkal, de ki szeretném próbálni - viszont érdekelnénk a tapasztalataitok! Főleg olyanoké, akik nem melegek, hanem kíváncsiságból próbálták ki, tudva azt, hogy hosszabb távon mindenképp a lányoknál maradnak. Mire érdemes figyelni? Hol keressek ehhez partnert?2015. okt. 1. 11:03
1/9 anonim válasza:
Egyedül az orált nem bántam meg. A többit igen. 41/f
2/9 kovpet válasza:
Inkább azt szokta megbánni az ember, amit kihagyott :)
3/9 anonim válasza:
Igaz nem én szoptam hanem engem, volt párszor ismétlése a dolognak. Egy gyerek kori barátomról akkor nem régiben derül ki, hogy meleg dumálgattunk éppen mondtam neki, hogy 2 éve nem voltam nővel erre megjegyezte, hogy kiskorunk óta tetszem neki és, ha gondolom leszop XD. Végül lett barátnőm nem vette zokon egyáltalán nekem is jól esett ennyi :D
4/9 anonim válasza:
Nem bántam meg, egy próbának jó volt. Azóta nem vágyom így direktben rá, de lehet, hogy lesz majd ilyen jellegű hármasunk
5/9 anonim válasza:
14 évesen szoptam először és máig is ez a kedvencem... 55/Fb
6/9 anonim válasza:
Bánom, hogy csak negyvenesen próbáltam ki!
Azóta kicsit "farokfüggő lettem" :)
8/9 anonim válasza:
Én még nem próbáltam,de engem is izgat,bár inkább az aktív oldalról
21/F
9/9 anonim válasza:
nagyon de csak utána. mostár sokkal utána nem.
szóval,így vissza gondolva örülök,hogy megtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!