Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kivertétek már valaha egymás farkát? Vagy közös hoki?
Figyelt kérdés
Vertétek ki egymásét? Vagy történt valami ilyesmi? Várom a történeteiteket! ;)
18/f
2015. szept. 25. 22:06
33/45 anonim válasza:
Nekem is ilyen kalandokkal kezdődött, aztán mostanra már több is lett belőle :) 26/f
34/45 anonim válasza:
18 év alattiak snpen pár kép csere?
35/45 anonim válasza:
volt de nem ment túljól,valamiért nagyon frusztált voltam akkor.
36/45 anonim válasza:
Megérett ez a világ a pusztulásra.
37/45 anonim válasza:
Igen, de 3 an voltunk.
A haveromnak van egy kis "bunkere" a padláson és oda mentünk fel.
Mindenki elővette és elkezdtük verni...
Tudták hogy bi vagyok és megkérdezte az egyik "viccből" hogy nem kapom-e be? Én meg mondtam hogy:de igen... Egyből leállt a veréssel.. Úgy Meg lepődött :) Bekaptam neki és megkérdeztem a másikat is hogy az övét is bekapjam-e?
Oda jött ő is, leült és az övét elsőre mélytorokkal kaptam be.. :D
Az az arc amit vágott... :D
Nem élvezésig szoptam. :)
Aztán mindenki készvolt, lementünk és megkérdezte az egyik hogy holnap is megismételjük-e?
Azóta mindig mikor valamelyikünknél vagyunk a végén mindig az én számba kerül a farkuk... :P :D
16/f
38/45 anonim válasza:
Érdekes lehet 😉 még sosem probáltam, de fene tudja....
39/45 anonim válasza:
Nem volt még, de sokat gondolkodom ilyesmin...Valalki szervezzen egy közös masztit, szolnok megye előnyben :) 23/f
40/45 anonim válasza:
Neten már többször is random arcokkal, de élőben is szívesen kipróbálnám 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!