Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval. Szexuálisan csak a lányok jönnek be, el nem tudnám képzelni, hogy szexeljek egy fiúval vagy akár csak levetkőzzek előtte, sőt kifejezetten visszataszítónak találom az ilyesmiket. Viszont romantikus szempontból (szerelem) inkább a fiúk jönnek be, egy lánnyal számomra valahogy olyan fura lenne járni...

Most akkor biszex vagyok, vagy micsoda?

2015. szept. 24. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez fura. Én bi vok, de én főleg szexet akarok srácoktól.
2015. szept. 24. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagy, vagy fiú?

Am igen, az vagy.

2015. szept. 24. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja bocs elfelejtettem írni, fiú vagyok.
2015. szept. 24. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Csúcs :) Én pont fordítva vagyok ezzel.

Hány éves vagy?

2015. szept. 24. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy imádnám a romantikázást veled de én szexet is szeretnék
2015. szept. 24. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem biztos... Lehet, hogy heteró vagy, csak egy komolyabb kapcsolattól még idegenkedsz valamiért. Egészen pontosan miért lenne fura járni egy lánnyal? Mi az, amit nem bírnál benne, vagy nem tetszene? ;)
2015. szept. 24. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!