Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonz jobban egy olyan lány aki biszex mint egy hetero?
Valahogy sokkal jobban vonz egy olyan lány akit látok más lánnyal smárolni vagy maga az a tudat hogy egyszerre két lánnyal vagyok.
Miért csak az ilyen lányok jönnek be?:)
18/f
A hetero egy fajta lehetőséget jelent, a bi kettőt. A kettő több mint az egy. Igazából ez szerintem tök szánalmas. Mármint, hogy a közvéleményben elvan hintve, meg a társadalom is úgy épül fel, hogy hetero. Ők az elnyomó többség. Pedig a biszexualitás több lehetőséget hord magában. Szerintem később ez át fog fordulni, és a biszexuálisak lesznek elsöprő többségben, és a heterok lesznek kinézve a társadalomból.
22/F
Remélem, hogy ez most irónia volt.
Nekem sem kell egy csaj mellé még egy pasi is, útban lenne...
Amúgy az ilyen pasikat szerintem sokan megvetjük. Tipikusan azt hiszitek, hogyha 2 nőt láttok együtt, hogy oda ti is kelletek harmadiknak, pedig nem. :D
Fogadok, hogy amúgy meg a homoszexuális pasiktól ráadásul undorodsz is.
Számomra ez a lehető legvisszataszítóbb egy pasiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!