Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van ennyi biszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi biszexuális?

Figyelt kérdés

Ha ezt az oldalt elnézegetem, nagyon meglepődök.

Pl azon is, hogy "kíváncsi hetero" férfiaknak barátnőjük van, de titokban pasikkal találkozgatnak. Ez milyen dolog?

Ha fel mernék vállalni, az emberek 40%-a szerintem nem hetero lenne.

És ezt mi okozza egyébként? Azt olvastam, hogy a melegséget férfiaknál egy gén okozza, amitől meleg lesz, szóval fogantatáskor eldől, hoy meleg, vagy hetero lesz. A köztes állapotokat mi okozza?

2015. szept. 9. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Igaz!

Pl:sok csajnak szorongása van ,hogy kinevetik ,lenézik,ha szőrösen hagyja.Vegyétek tudomásul végre : ez nem higiénia, hanem újságírás kérdés.

2015. okt. 5. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!