Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi biszexuális?
Ha ezt az oldalt elnézegetem, nagyon meglepődök.
Pl azon is, hogy "kíváncsi hetero" férfiaknak barátnőjük van, de titokban pasikkal találkozgatnak. Ez milyen dolog?
Ha fel mernék vállalni, az emberek 40%-a szerintem nem hetero lenne.
És ezt mi okozza egyébként? Azt olvastam, hogy a melegséget férfiaknál egy gén okozza, amitől meleg lesz, szóval fogantatáskor eldől, hoy meleg, vagy hetero lesz. A köztes állapotokat mi okozza?
#1 "De a csajoknál ez oké" - Egy tipikus magyar.
Viccet félretéve. Féreg dolog az, mikor valakinek van valakije és úgy találkozgat mással. Akár férfivel akár nővel. Persze hogy több meleget/bit látsz mostanában. Mivel már nem kell félniük annyira. Hogy mi okozza , passz.
#5-öske
Kár hogy amerikai szart keversz az oldalra!
Inkább válaszolj!
#7-es:
Az hogy a felmérés amerikai, attól még globálisan is igaz valószinűleg. Anno egy Kinsey nevű tudós kutatta a szexuális videlkedést amerikában , különféle felmérésekkel. Úgy gondolták hogy az ő ottani eredményei Europában nem állják meg a helyüket (pl hogy az emberek hány százaléka próbálja ki a saját nemével) aztán csináltak egy hasonló felmérést a németek és az adatok majdnem egyeztek az amerikaival. Úgyhogy nyugodtan vedd válasznak a cikket, ráadásul brit példa is van benne...
1:mert könnyű nyilvánosságra hozni,2:nem büntetik,3:és nem derülki (jóbb esetben).
az 1. és a3. pont nem üti egymást mert ez annonioldal.
A vágyak ,vonzalmak,érdeklődések mindig is voltak,csak egy barom elnevezte őket ilyennek,meg olyannak.
Nem változott semmi, csak most jó " homározni ",meg "leszbizni ".Gondolom ez is amerikai divat, mint a punciborotválás,.....és bejöttek sokan a csőbe.Még sok néphülyítő dolog van amit ránk próbálnak.Jó megélhetés a bértollnokság !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!