Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszik ha két pasi csókolózik?
Figyelt kérdés
úgy mint a fiúknak mikor tetszik ha 2 lány smárol egymással2015. szept. 8. 10:13
1/9 anonim válasza:
Nem, nekem teljesen semleges.
Elég sok pasit láttam csókolózni, mert éltem egy ideig Brightonban, Angliában, amit úgy emlegetnek, hogy "the gay capital" of the UK", vagyis az UK homoszexuális fővárosa. Ott láttam életemben először férfiakat kézen fogva vagy átölelve sétálni, csókolózni az utcán.
Nekem eleinte simán csak szokatlan volt amiatt, hogy hasonlót itthon nem láttam korábban, de se izgatónak nem láttam, se taszítónak vagy ilyesmi, ugyanúgy, mint ahogy a leszbikusokat sem, simán csak érdekes volt vele szembesülni.
2/9 anonim válasza:
Nem... Nem zavar csinálják ha akarják de inkább nem nézem
3/9 anonim válasza:
nem, nem tetszik, de nem nézek oda
4/9 anonim válasza:
Ha tetszenek a pasik, akkor tetszik a dolog.
26N
5/9 anonim válasza:
Én férfi vagyok és miért tetszene mert két lány smáról?
6/9 anonim válasza:
Nem, teljesen semleges. Ugyanaz, mint mikor egy pasi vagy egy csaj smárol. :)
7/9 anonim válasza:
Ha 2 jó pasi csinálja, akkor igen..
8/9 anonim válasza:
Igen, de nem bánnam, ha kicsit tovább mennének.
9/9 anonim válasza:
Ha két olyan pasi akik jól nétnek ki... :D akkor ihem. Ugyanígy lányok is. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!