Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz kíváncsi srácként hasonló partnert találni? 19/F
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 14:27
11/17 anonim válasza:
Ez kicsit nehéz... Nekem legalábbis igen... :)
13/17 anonim válasza:
Beszélgethetünk ha szeretnél 21f
14/17 anonim válasza:
neten próbálkoztam én is nem jött össze . Melóba jöttem össze sráccal . 19/f
15/17 anonim válasza:
24F: En viszonylag konnyunek talalom az ismerkedest interneten keresztul. Ha van Android vagy iOS telefonod, akkor a Grindr alkalmazast kiprobalhatod. Valamint van a www.planetromeo.com weboldal is. Akar szex-et, akar lazabb ismerkedest is lehet ezeken keresztul.
16/17 anonim válasza:
Ismerkedni könnyű... Csak olyat találni, akire azt is mondod, hogy számodra jól is néz ki és szívesen csinálnál bele bármit is. na azzal már van gond bőven.
17/17 anonim válasza:
Előző, tökéletesen igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!