Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexualitás változhat pár hónap alatt?
Páromnál tapasztaltunk ilyen... Furcsaságokat. Pár hónapja ugyanis még teljesen konkrétan undorodott a biszexualitás gondolatától is, most viszont eljutottunk oda hogy kifejezetten felizgatja egy pasi-pasi-csaj hármas szex gondolata, ahogy az is szóba került hogy "milyen leszopni valakit"...
Persze nekem ezzel nincs gondom... :D
A lényeg annyi, hogy ez mitől lehet? Egyik hónapról a másikra "kinyílni" érdeklődésileg?
Az meg hagyjan... Magaval szemben :) en is erre gondoltam. Annyira melyen homofob volt eddig igazabol nem is tudom mi donthette meg ezt benne, talan pont ez hogy vegre megbekelt magaval vagy... Nem tudom na :D
Koszi a valaszt :3
Szia kedves kérdező. De
A férjemmel ugyan ez volt. 4 év kapcsolat és 2 év házasság után jelentette be, hogy biszex. Először nem tudtam hova tenni a dologot, de idővel rá jöttem, hogy ez bejön nekem.
Aztán azt is meg tudtam, hogy szeretné hármasban csinálni plusz egy férfival.
Ennek már 3 éve. Azóta sokszor csináltuk így, ki próbáltunk mindent :) Javaslom tegyetek ti is így, ha komolyan gondoljátok.
Életre szóló élmény tud lenni, ha okosan
csináljátok.
Ha bármi kérdésed van szívesen segítek neked, írj nyugodtan.
Remélem segítettem.
32/N
Koszi a valaszokat mindenkinek, felpontoztam mindenkit :) valoban furcsa volt elsore de.. Vegulis mindenki valtozik. Nem tudom mi miatt ertekelte at a dolgait de en orulok neki. Szeretnem ha "joban lenne magaval". :)
Utolso, neked pedig koszi a lehetoseget, lehet hogy meg keresni foglak privatban. :) vagy akar mindenkepp irok most hogy ne felejtselek el. ^^
Senkinek se változik a szexualitása, ez velünk születik, csak van, aki elnyomja magában, vagy van, akinek több időbe telik ráébrednie, később érik, stb..
Amúgy nem értem, attól, hogy valaki biszex, miért válik egyértelművé a hármas szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!