Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincon fölül inkább adjam fel már, hogy valaha is kiélhetem biszex vágyaimat?
Figyelt kérdés
A fiatalok fiatalokkal akarják, a korombeliek szintén fiatalokkal.
35F
2015. aug. 14. 15:08
11/19 anonim válasza:
Éppen azt keresed, nemde? Nézz csak fel
12/19 A kérdező kommentje:
Na, kiváncsivá tettél :) Bár eddig is az voltam. Este adok egy esélyt neki.
2015. aug. 14. 16:22
13/19 anonim válasza:
Csak azt mondom, hogyte fiút keresel, ez pedig a legnagyobb ilyen oldal. Egyszerűbb, mint fórumozni.
14/19 anonim válasza:
és mit szeretnél fiúval csinálni :) ?
aktiv vagy passzív szerepben ?
a huszonévesek megfelelnek ? az gond ha valaki kezdő ?
15/19 A kérdező kommentje:
Kölcsönösen, lájtosabb dolgokat. Kézi, orál, ilyenek. Kezdő is lehet persze, én sem vagyok túl tapasztalt. Fejér m.
2015. aug. 14. 16:54
16/19 anonim válasza:
Szerintem ne add fel. Próbálkozni kell, hátha összejön. Egyszer majdnem kipróbáltam egy nálam 10 évvel idősebbel, csak adódott némi probléma így hát nem. Szóval hátha találsz valakit az igényeidhez.
18/19 anonim válasza:
huszonéves kezdő passzív :)
valaki :) ?
19/19 anonim válasza:
mekkora baromság ez a passziv aktív dolog. nem hiszem hogy kéne kategórizálni. szerintem oda vissza mindegyik szeretné ezt azt csinálni...
lehet a töketlen bangákból lesz a passzív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!