Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lacogabo kérdése:
Fiúk! A strandon mit néztek meg egy srácon ha fürdögatyában van? Has? Fej? VVagy gatya?
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 17:42
1/9 anonim válasza:
elöször has, aztán fürdőgatya :) mivel tudom, hogy ismerkedni nem fogunk, a fej annyira nem érdekel. és ha jó a teste, a fej sem lehet annyira rossz
3/9 anonim válasza:
bár ritkán járok strandra, de nekem mindig a farkamnál nézik, meg a seggem :DD boxer fürdőgatyám van 20/f meleg
7/9 anonim válasza:
Valahogy nehéz megmondani, mert az egész jelenséget látom magam előtt, így nem tudom részletenként elemezni, hogy mi tetszik rajta és mi nem, csak hogy összességében tetszik-e vagy sem.
Úgyhogy inkább olyan sorrendben írom le, hogy mi az ami "többet nyom a latba":
1. "Fej" :D
(Bocsi, picit furán hangzik, csak azért nem kötök bele, mert gondolom a haját is beleveszed, de egyébként számomra főleg az arc, azon belül is a szemek és a mosoly hangsúlyos.)
2. Mozgás és a kisugárzás
3. Az alakja és a teste úgy egészben, ami most a lista végére került, mégsem egy utolsó szempont, csak számomra kevésbé lényeges. Ha nem túl szélsőséges, akkor egy kevésbé kigyúrt srác is meg tud fogni az első két ponttal.
8/9 anonim válasza:
Arc, hiába van jó teste ha nem fog meg az arca valakinek akkor nem különösebben érdekel, am se különösebben szeretem a sajt reszelő hasat inkább legyen olyan pont jó :D
9/9 anonim válasza:
Legelőször a tekintetét nézem meg, aztán az összképet majd ha bejön akkor nézem át tüzetesebben. Nem tagadom elég válogatós vagyok pasi téren, sok elvárásnak kell megfelelnie egy hapsinak, hogy beadjam a derekam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!