Mini (p*csa gatya) gatya? Pro és Kontra érvek jöhetnek (bővebben lent)
Én szívesen hordom, szinte nincs is más rövid nadrágom, viszont nagyon sokan ellene vannak. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
14/L
Én azért vagyok ellene, mert vagy a párom legyen, aki a seggemet nézi, vagy ha nem az akkor fizessen érte. Hülye lennék a fél városnak mutogatni a seggem. Akkor is tudom, hogy dögös vagyok, ha az útépítő munkások nem csöppennek el a nadrágjukba, meg nem óbégatnak utánam a seggem láttán. Ja várj, akkor is szoktak, ha nem mutogatom a seggem... Szóval főleg egy nagy NEM az ilyen nadrág.
Nem azt mondom, egy fesztiválon vagy ha a haverokkal evezünk a Tiszán, akkor pl. felveszem, de hogy ebbe mászkáljak a világban, LOL!
Mellette szól, hogy szerintem bizonyos körülmények közt baromi laza, vagány, fotókon pl. iszonyatosan tetszik csipkés felsőkkel, tornacipővel vagy valami lapos szandállal ésatöbbi. Ha egy lánynak megvan hozzá az alakja, akkor azt mondom hogy wow, jól néz ki.
Viszont ellene szól, hogy akármilyen dögösnek találom neten meg lookbook fotókon, utcán valahogy visszásabb a hatása akárhogy is szépítenénk. Egyszerűen túl sokat mutat, bármit veszel fel hozzá, és lehet hogy már elmaradott vagyok de szerintem egy 14 éves lány még nem nő, ennyit mutatni pedig még egy felnőttnek sem feltétlen szerencsés, sőt... (bármennyire is fáj, mert amúgy bírom az extrém öltözködést, és van az az összeállítás amire azt mondom hogy igenis, ehhez passzolna egy p***nadrág.)
Nekem pl. a legrövidebb nadrágom épp hogy pont a fenekem vonalában végződik, kb. csak strandra sétálgatok ki benne, de még így is feszélyez néha. Van hogy csúszik feljebb a dereka, és egyszerűen zavar a tudat amikor férfiak sétálnak mögöttem pl. Nem bírom elviselni a gondolatot hogy idegen emberek látják a fenekemet az utcán (a strand megint más). Mert végülis ez arra az emberre tartozna szerintem, akivel megosztom, akkor is ha épp nincs párom. Összegzésképp, vannak bizonyos ruhák amik inkább divatfotókra valók, nem a hétköznapi utcákra. Ettől még tetszhet csak nem biztos hogy jó véleménnyel lesznek mások, ha folyton ilyenben látnak. A leszarom ki mit gondol-elv pedig ideig-óráig, bizonyos dolgokban talán tényleg oké, mert megkíméled magad a megfelelési kényszer rossz hatásaitól. Azonban az ilyesmi könnyen visszaüthet, lehet hogy közhely de esélyes hogy könnyűvérűnek titulálnak, mert egy ilyen ruha az emberek többségéből ezt váltja ki.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!