Mini (p*csa gatya) gatya? Pro és Kontra érvek jöhetnek (bővebben lent)
Én szívesen hordom, szinte nincs is más rövid nadrágom, viszont nagyon sokan ellene vannak. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
14/L
Szerintem is mindenki úgy öltözik, és azt hord, amit akar. Ezt nagyon komolyan gondolom.
(Megjegyzem, bár színvonalas véleményt írt a #7-es hozzászóló, abban szerintem például téved, hogy a pics.sort vagy bármi más kihívó öltözködéshez túl fiatal egy 14-20 éves lány. Ugyanis az ilyen szexiző divatoknak mindig is az volt a sajátja, hogy a tinik hordták. Komoly nő, aki már munkába jár, férjhez megy, gyereke lesz pont nem hord fenék- vagy mellkilógatós, hasmutogatós ruhadarabokat. Ezeknek a cuccoknak mindig is a tini korosztály volt a fő célközönsége. És a húszas éveik elejéig hordják őket a lányok. Hacsak nem a testükből élők – gogo girlök rúdtáncosok, prostik, modellek, valóságshow-hősök, celebek, hostessek vagy plázás butikeladók külön kasztjába tartoznak.
Viszont nem csak azt gondolom komolyan, hogy mindenki azt hord, amit akar. Hanem azt is, hogy
1. erről másoknak meglehet a szabad véleménye
2. vállalni kell a következményeit, ha az ember lányát megbámulják az utcán. Akinek ki van a s..ge, vagy hatalmas melleit mélyen dekoltált topban hordja, az legyen kedves nem megsértődni meg a száját húzogatni. Sokan azt hiszik, hogy joguk van megszabni, hogy az izmos kabriós pasi meg a helyes Bence a 4D-ből láthatja és meggusztálhatja a húst, a szomszéd Jóskabácsi meg a jegyellenőr meg csináljon úgy, mintha vak lenne. Pedig nem lehet egyszerre bszni is meg szűznek is maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!