Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetek? Meleg? Biszexuális?
Figyelt kérdés
már voltam nővel és férfival is,mindkettőt nagyon élveztem de úgy gondolom inkább heteró vagyok viszont késztetést érzek hogy leszopjak valakit nem gondolom hogy biszex vagyok de egyszer ehhez a nemhez vonzódom máskor a másikhoz
18/F véleményt kérek
2015. aug. 5. 12:28
1/5 anonim válasza:
ha vágyol arra, hogy fiúval legyen valami, akkor 100%-ig heteró nem lehetsz. szerintem biszex vagy, nincs ezzel semmi gond :) élvezd ki.
3/5 anonim válasza:
Biszexuális. Nem feltétel, hogy azonos mértékben érezz vonzalmat mindkét nem iránt. Keress rá, hogy Kinsey-skála, te ott kb. az 1-es kategóriának felelsz meg.
4/5 anonim válasza:
pedig ez pont bisex vonás,egyszer a lányokra bux,aztán a fiúkra.
5/5 anonim válasza:
Bi vagy .Érzelmileg a lányokhoz húzol,derékon alul meg a fiúkhoz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!