Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig bizonygattátok magatokat, hogy "heterok" vagytok?
Feltéve, ha volt ilyen időszak valaki életében...
Mi változtatott meg végül, hogy elfogadtad az orientációdat?
"Nem értem miért kell írogatni ilyen hülyeségeket... A kérdés az kérdés. Ne itt akard megmutatni hogy homofób vagy... Mit keresel egyáltalán biszexuális kategóriában? -.-"
Igazad van, utsó, odáig már nem terjedt a figyelmem, a Szexualitásnál leragadtam. Ha észreveszem a folytatást, bívást nem írtam volna választ.
Mindamellett nem értem, hogy ha valaki normális hetero, arra miért kell mindjárt a homofób jelzőt aggatni.
Nem te vagy inkább heterofób? :-))
Hát,én sok csalódást átélve most kezdem bizonygatni,hogy taláááááán,egyszeeeer,valaahaaa.... lesz egy pasi.
De nem....nem hinném.Vagy mégis!?xDD
Szia, egészet mostanáig azaz 20 éves koromig. Azt bizonygattam magamnak, hogy csak késônérô típus vagyok ezért nem érdekelnek a srácok egyáltalán. Volt egy két kisérletem De nagyon nem mûködött. Egy sráccal való csóknál kb nem éreztem semmit amit gondoltam, hogy kellett volna.
Viszont fél évvel ezelôtt találkoztam egy csajszival aki biszex elkezdtünk beszélgetni és egy idô után megkérdezte tôlem h amúgy én leszbikus vagyok? Nah én ekkor teljesen lefagytam........
Szóval ô nyitotta fel a szememet és "segít" abba, hogy elfogadjam magam úgy ahogy vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!