Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig bizonygattátok magatokat, hogy "heterok" vagytok?
Feltéve, ha volt ilyen időszak valaki életében...
Mi változtatott meg végül, hogy elfogadtad az orientációdat?
Nekem időszakaim voltak.
10-15 éves koromig azt bizonygattam magamnak, hogy meleg vagyok, mert az olyan menő volt. 16-19 között pedig azt, hogy trolleráns, de kiderült hogy csak homofób vagyok. Így 19 éves koromra megleltem a nirvánát, és elfogadom magamat, sőt büszke vagyok rá, hogy heteró irányultságú homofób ember vagyok. Aki pedig ezt nem halylandó trolerálni, az elmehet a...
Csak, hogy a kérdésedre is kapj már választ:
Én a hetero bizonygatásból már túl léptem. Most azt bizonygatom, hogy biszex vagyok. Mert tény, hogy tetszenek a lányok de hátha lesz egy fiú is aki felkelti az érdeklődésem. Mondjuk erre nem túl sok esélyt látok de azért még reménykedek.
Nem értem miért kell írogatni ilyen hülyeségeket... A kérdés az kérdés. Ne itt akard megmutatni hogy homofób vagy... Mit keresel egyáltalán biszexuális kategóriában? -.-"
Háát 15 évesen vetődött fel a gondolat hogy lányok is... Aztán gondoltam neeeem, ameddig egy konkrét csaj nem jön be, akivel csinálnék ezt azt... :D Majd jött egy csaj az osztályba.... kapcsolatban voltam, és a barátom elnyomott... De végül kipróbátam, nem bírtam tovább. Tetszett. Most 18 vagyok, ez 17 éves korkmban történt.
Szerelmes nem tudnék lenni lányba. Szerintem. Remélem. Nem tudom. :D Vagy biszex vagyok, vagy... Vagy biszex. Na mindegy.
Kb.:17éves koromig,akkor adodott egy lehetőség (pénisz) amivel éltem(szoptam).
Semmi nem változott,akkor megbizonyosodtam,rólla,hogy ez van,és nem csak kósza gondolataimban szopok,hanem a valóságban is.
Én tényleg hetero voltam huszonkétéves koromig, azaz fiúként a lányokhoz vonzódtam kizárólag.
Most is kizárólag a lányokhoz vonzódom, de nemet váltottam. Így heteroból automatikusan homoszexuális (leszbikus) lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!