Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
A havaeromnak és nekem ugyanaz a csaj jön be. A csaj azt szeretné, ha mindketten egysszerre dugnánk. Szerintetek ez nem b*zis? Persze a csajt dugnánk mindketten, de akkor is furcsának találom. Esetleg volt már itt másnak is ilyenbe része?
2015. júl. 25. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Ébredj fel az álomból
2015. júl. 25. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Menj bele..:D nekem volt mar ilyen elmenyem..:D 16L
2015. júl. 25. 21:28
 3/11 A kérdező kommentje:
16 évesen már volt ilyenben részed? Hát ez durva, más a te korodba kezdi elveszteni a szüzességét nem hogy már egyszerre két pasival dug.
2015. júl. 25. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem szeretné, hogy én is dugjam? :D
2015. júl. 25. 21:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérnék
2015. júl. 25. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
30%

Két lehetőség van!

1es

Teljesen megőrül a világ és a fiatalok megvannak zavarodva.

2es

Kamuzik a kérdező és a 2-es válaszoló is!

2015. júl. 25. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
30%

Adnék olyan pofont ennek a 16 éves kis fruskának, hogy a takony menetet vágnak a nyakán. :P

Szerintem ez homár dolog. Én nem osztoznék soha nőn másik pasival, max két nővel.

2015. júl. 25. 21:48
 8/11 A kérdező kommentje:
6.miért lenne ez kamu kérdés? Ha szerinted az nem kell ideírnod. Én feltettem egy kérdést és arra várok normális válaszokat, ha erre nem vagy képes akkor ne rondsd itt a levegőt. Egyébként már ne is haragudj meg, de a hármasszex a mai világban elég gyakori. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez mások szerint meleg dolog e, vagy sem. Szerintem igen és nem is mondtam, hogy belemegyek a dologba, de ettől még érdekel mások véleménye. Nők véleményét is várom szívesen, hogy ők mit gondolnak, akár a két nő 1f akár a 2f egy nő felállásról. 7.köszönöm a normális választ.
2015. júl. 25. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

egyik szavaddal ütöd a másikat

elsőnek azt írod hogy a mai világban elég gyakori a hármas sex. Aztán meg, hogy ez bu*is. Ha olyan gyakori lenne akkor miért lenne bu*is? vagy talán azért mert a bu*ik szeretnek ketten kefélni egy csajt??

Figyi! a bu*ik nem dugnak csajokkal, csak szólok ha ezt nem tudnád. Próbáljátok ki ti is hogy a csajt dugjátok nem egymást. Van azon a szerencsétlen lányon elég lyuk két embernek, szóval ne egymással törödjetek hanem a csajt keféljétek.

Amúgy én is voltam már ilyen felállásban. Csak akkor égő, ha valaki hamar elsül a másik meg dolgozik utána még egy órát a csajon. Na az ultra ciki!

2015. júl. 26. 00:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem b*zis dolog. Ha mindhárman ki akarjátok próbálni ezt a felállást, nincs ezzel semmi gond.

sideways, te meg ostoba, buta kis nyomorult vagy, ha azért bántanál más embereket, mert élvezik az életet.

*Thomasina*

2015. júl. 26. 04:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!