Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
Két lehetőség van!
1es
Teljesen megőrül a világ és a fiatalok megvannak zavarodva.
2es
Kamuzik a kérdező és a 2-es válaszoló is!
Adnék olyan pofont ennek a 16 éves kis fruskának, hogy a takony menetet vágnak a nyakán. :P
Szerintem ez homár dolog. Én nem osztoznék soha nőn másik pasival, max két nővel.
egyik szavaddal ütöd a másikat
elsőnek azt írod hogy a mai világban elég gyakori a hármas sex. Aztán meg, hogy ez bu*is. Ha olyan gyakori lenne akkor miért lenne bu*is? vagy talán azért mert a bu*ik szeretnek ketten kefélni egy csajt??
Figyi! a bu*ik nem dugnak csajokkal, csak szólok ha ezt nem tudnád. Próbáljátok ki ti is hogy a csajt dugjátok nem egymást. Van azon a szerencsétlen lányon elég lyuk két embernek, szóval ne egymással törödjetek hanem a csajt keféljétek.
Amúgy én is voltam már ilyen felállásban. Csak akkor égő, ha valaki hamar elsül a másik meg dolgozik utána még egy órát a csajon. Na az ultra ciki!
Ez egyáltalán nem b*zis dolog. Ha mindhárman ki akarjátok próbálni ezt a felállást, nincs ezzel semmi gond.
sideways, te meg ostoba, buta kis nyomorult vagy, ha azért bántanál más embereket, mert élvezik az életet.
*Thomasina*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!